Українська Канада
-
Уже розібрав, щоб не дісталось коломойському. Новині 2 роки
-
Добрий день, може хто знає, як зв'язатися з волонтерами в Саскатун, може є почта чи номер телефону, дякую
-
Вони кожного року десь 160 мільярдів тільки федерального таксу збирають, тому працюючи українці, відібють цю суму ізі…
-
Як отримати????
-
Але не всім дають цю підтримку І не знаю на скільки це правда але можуть знімати бали при подачі на піар Від любої підтримки не тільки цієї
-
Зверніться до свого кейс менеджера
-
Тобто???
-
100%. Вже багато канадців косо дивляться на ці допомоги.
-
ці гроші збирають з усіх канадців а віддали на потреби тільки українців. Чи тепер українці в Канаді сплачують більший податок ніж інші щоб відбити ізі?
-
Приїхало більше 100 тисяч людей, відбити 8 мільярдів податку не проблема
-
Ще раз питаю, вони будуть платити більший податок ніж ті хто приїхав з інших країн?
-
Залежить від інкаму Якщо 100 доларів на годину, то дуже швидко компенсують
-
Добридень! Підкажіть, хто стикався, будь ласка 🙏 Я подавалася на study permit і під час відправки заявки сайт попросив оплатити application fee, хоча я подавалася через CUAET. Потім сторінка з оплатою вибила і заявка тепер перебуває у статусі pending. Що робити у такій ситуації?
-
Ви повинні були обрати пункт, що звільнені від fee. Тоді в кінці повинна йти інформація про оплату, але коли натискаєте продовжити, оплату не запитує. З будь-якими проблемами треба звертатися на гарячу лінію телефоном або через кризову форму.
-
Доброго дня. Можливо хтось в курсі, чи впливає відкрита віза cuaet на продовження посвідки на проживання згідно п.24?
-
Ну і не $16)))
-
Ну в мене не 100)))
-
Дай Боже щоб всі ньюкамери так і заробляли по $100 на годину, але ж на практиці інком не є таким великим, багато починають з мінімальної зарплатні… Не всім так везе як вам 😉
-
В якому сенсі «надана можливість заробити гроші?»🤣
-
Ви сплачуєте податок з доходу. Тобто за те, що вам надана можливість заробити гроші. Чому дехто вважає, що податок це благодійність?)
22 Jan 2023, 19:22
88385/123900
about 4 hours ago