Українська Канада
-
Їх популярність зараз зростає за рахунок популізму республіканців в США.
-
Опозиція, якщо ви маєте на увазі Консерваторів, доволі популістська в Канаді. «Віддати все бідним відібравши у багатих» це звісно звучить цікаво, але по факту Канадці вже 8 років поспіль голосують за лібералів і на те є причина.
-
а що це змінює? я також
-
Мої знання я сам отримав поза Канадою ))
-
так це і відповідь на ваше питання - Яку можливість надає країна якщо я заробляю на трейдингу?
-
Дороги, медицина, біженці в так далі Податки сплачувати потрібно , це аксіома. Я кажу за те, що не згодний що допомогу не повернути ніяк. Якщо працювати на мінімалку то ні, якщо заробляти багато то так) Що бідні що багаті їздять одними дорогами
-
І про паяльника, то повірте якщо хтось до когось забажає прийти то вони це зроблять і у центрі Оттави))
-
а нащо ви взагалі платите податки? (і чи платите?)
-
А хіба можна створити інший акаунт на той самий номер телефону?
-
Звісно ні. Обов'язкові відрахування сплачують всі. І канадці теж. Кому и що вони повертають?
-
Звичайно, що ні. Ви просто сплатите податок від заробітку. Як і всі мільйонери.
-
Про це я і кажу, що дехто сприйняв цю програму зовсім не як допомогу чомусь)
-
Он воно як)) тобто якщо теоретично дохід 1млн і на податки 500к, то не віддам?(((
-
Ви повернете допомогу тільки якщо окрім обов'язкових відрахувань будете певну суму сплачувати в якісь благодійні канадські організації. Тільки так 😊
-
Коротше я про те, що не люблю коли кажуть, що Канада зробила такий подарунок українцям Жодна країна нічого не робить без плюсів для себе)
-
Добре. Якось може запишу відео як Зеленський вчора
-
щось в вас з математикою не дуже, про які мільярди йде мова? Чи ви на 100к приїзжих плюсуєте ще допомогу Україні?
-
Вітаємо, Раиса Квятковская! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Так то зрозуміло. Українці не можуть організувати гідне життя в Україні, а український уряд притягнув війну до себе в країну. Кожна країна опікує тільки свій народ і використовує війну в Україні на свій профіт. Ті лярди, котрі зараз отримує Україна не через любов та людяність. І це всі розуміють
-
Ви трохи читайте канадські новини, то будете знати скільки вже витрачено на CUAET. Тільки одноразової допомоги видано на понад 0.5 мільярда доларів. Додайте фінансування готелів, безкоштовні візи, біометрію та купа інших сервісів для українців, яке покрив канадський уряд за кошти канадців.
22 Jan 2023, 19:22
88427/124892
8 minutes ago