Українська Канада
-
Окупляться, в математичної пргресії, але не швидко.
-
в них щось зламалося, в мене теж не заходить, та ще як мінімум у двох людей
-
Звичайно, Канада реалізовує свою імміграційну політику завдяки українцям, але на сьогодні це затрати, які ніяк не окупляться. Це просто витрачені гроші на підтримку українців.
-
До того ж приїздять люди віком 60+, жінки з дітьми, які не в змозі працювати. Вони отримують грошову допомогу, та навіть спеціальні заходи. Напевно Канада розраховує повернути ці кошти також 😂
-
О, так. Це ще додаткових мін $200 на особу. Багато провінцій пішли за прикладом Манітоби і покривають затрати на медогляд для українців
-
не тільки в Манітобі до речі
-
Звісно, але ж це не волонтерський рух, щоб кожний мільйон у захваті рахувати. Країни багато на що витрачаються. Давайте порахуємо які військові замовлення отримали ВПК підтримуючих нас країн. Це сприятливий економічний фактор. Війни це завжди великі витрати. Більш за все втрачає наша Україна, людей в обидва боки, постраждалих безпосередньо та влаштовуючих своє життя за кордоном. За інші країни я взагалі не хвилююся коли мова йде про гроші.
-
Доброго дня.Не можу подати документи,сайт не працює,не проходить реєстрація щоб заповнити анкету.Хто стикався,що робити?
-
Доброго вечора, підкажіть, якщо закордонний паспорт до 09.2024 року. То дозвіл на роботу видадуть на 3 роки чи до 09.2024 року? Дякую
-
Не працює :(
-
Вас хтось у житті скривдив що зла така…
-
ось тут portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
той кабінет в мене теж працює. але там де треба подати на cuaet заяву - там ні. В мене чоловік очнувся в останню мить, що треба візу
-
інвалід пише...
-
Дякую,але я вже кілька днів, у різний час не можу подати, сайт не працює.
-
зараз багато хто не може зайти...помилки... можливо сайт "лежить" останні ж дні подачі
-
Дякую🤞🏻
-
Тільки що буквально завантажилось також Пробуйте
-
Ви про що? На сторінці пише invalid … ось буквально секунду назад перензавантажила - зайшло. Так що пробуйте
-
Доброго дня! Чи знає хто де краще обміняти € на CAD? Дякую!!!
22 Jan 2023, 19:22
88474/124560
about an hour ago