Українська Канада
-
Ви про що? На сторінці пише invalid … ось буквально секунду назад перензавантажила - зайшло. Так що пробуйте
-
Доброго дня! Чи знає хто де краще обміняти € на CAD? Дякую!!!
-
There were issues submitting your form. • Request failed. Please try again later.
-
я заповнюю тут, ім'я, пошту, пароль, телефон, код країни, але коли справа доходити відправити,мене не пропускає,4 доби помилка та,різні браузери,перезавантажувати і в різний час заходити не виходить.мене не пропускає.
-
до кінця терміну паспорту 😞
-
Дозвіл на роботу надається на 3 роки. Незважаючи на паспорт. Ви зможете тут його подовжити
-
Якщо ви не скоро летите та є час та кошти злітайте в Польщу в дп документ, буде швидше і легше ніж в Канаді
-
Я в Ірландії зараз, тут зробити новий не реально( Дякую усім
-
Робіть новий паспорт до прильоту, коли прилетите покажете його в аеропорті попросите щоб дали ворк перміт на 3 роки (Що дадуть не гарантовано але можуть)
-
так, потім на новий можна податись однак що із закордонним протермінованим робити не знаю .. однак я вважаю що якісь нові варіанти будуть 👍🏻
-
А потім можливо зробити новий? Або що робити? Дякую
-
Дякую.спробую з телефону зараз
-
у мене із ноутбуку та ПК пише що інвалід, а ось із телефону заходить...пробуйте...то не я зла, то система пише інвалід))))
-
Ірландія не випускає по звичайному загран паспорту ( не біометрія) з країни. Я хотіла так зробити(
-
скрін не можу відправити,але така сама помилка.з телефону теж.
-
Як це якась країна може не випускати не свого громадянина?
-
Турбота
-
Яб на вашому місці в ірландії залишився)
-
Тільки якщо біометричний паспорт або брати довідку на повернення до України
-
Доброго дня чи є хтось в Торонто?
22 Jan 2023, 19:22
88492/123932
43 minutes ago