Українська Канада
-
Ваші мрії гарні, але нереальні у найближчі 5 років коли ми очикуємо кінець військових дій на території України і початок відбудови. Просто щоб розуміти. Кацапи через труби ЩОДНЯ роблять на експорті лярд з гаком доларів, а Україні треба два тижні на це. Тобто ми економічно, а, відповідно, і бюджетом слабше від них разів у 8-10.
-
Як що, рівень життя буде як в Ізраїлі або Південній Кореї, це прийнято. Ніхто їм не зміне ніякої психології крім них самих, бо ви правильно зазначили, вони й.......ті. Рано чи пізно всь світ все одно прийде то того, що їх треба розвалити та щоб вони позбулися ядерної зброї. Бо хто думає що до нього не долитить, то він помиляється. Ви правильно зазначили, вони й....ті, і більшість із них бажать знищити і штати в Канаду і Європу і Австраю.
-
Росія, нажаль, ще буде існувати. Не сприймати цей факт, ховатися від нього - це як до 24 лютого казали що "війни не буде". Зміна пуйла на іншого може навіть не вплинути на суспільство тамтешнє.
-
Там 100+ мільйонів відверто йобнутого населення. Їм міняти психологію забере ще років сорок і то якщо зараз почати, але там ніхто не поспішає починати. Тому у України, нажаль, майбутній сценарій існування буде подібний до Ізраїлю або Південної Кореї. Життя з сусідом-жорстоким ворогом.
-
Як що ви реаліст то дивно що ви пишете, що спочатку тереба когось "повернути". Людина це не річ яку можна повернути, як що вона захоче то вона повернеться навіть у зруйновану Салтівку. А прикладів можна дивитися багато. Але одна закономірность. Там де громадяни обирають західні цінності, рано чи пізно все налагодиться. Так де залишається "комунізм" та диктатура там занепад. Інші "що" та "яким чином" то вже деталі. Най горловніше щоб переста існувати РФ хоча б у теперішньому стані.
-
Добрий день. У Тандер Бей є волонтери?
-
Я би з радістю розділив ваш оптимізм але, нажаль, я - реаліст. Можна дивитися на приклад BiH як на лекало 🇧🇦
-
Також і сам мав досвід Був розрив зв‘язок в ключиці Так мені «кваліфікований» лікар сказав що там нічого немає, а просто забій, при тому що я робив рентген два рази А інший лікар, сказав фактично те саме і просто дав пов’язку з шматка якоїсь тканини А виявилось що все серйозніше і треба було ставити металеві пластини(робити операцію) бо так би вже міг би і не мати нормальної руки, якби ще не пішов би до 2 лікарів і ще два рентгени в різних клініках.
-
Спочатку їх треба буде повернути. Бо зараз діти пішли в школи за кордоном і за рік батьки будуть добре замислюватися, чи повертатися. Те що було мрією для крутих батьків, зараз стало сумною реальністю для всіх бажаючих незалежно від рівня забезпеченності. Демографічна проблема буде величезна!