Українська Канада
-
Дякую 😗😸
-
Сумма?
-
Підкажіть будь ласка, а де знайти форму для подачі на CUAET? Авторизувався у власний кабінет, але з того, що пропонується - це лише туристична віза або навчальна віза.
-
А якщо сам то 170$
-
Всім добрий вечір! Підкажіть будь ласка, сьогодні отримали листи від порталу IRCC. Чомусь в молодшої дитини (7 років) відсутній Unique Client Identifier (UCI). Можете підказати в чому може бути причина? Дуже дякую!
-
Підкажіть як правильно відповісти на питання чи я є резидентом іншої країни? Я не впевнений чи вірно буде те що я є резидентом України чи ні
-
А ні то я недочитав. До 10 березня то треба було подати щоб отримати гроші 14 квітня
-
Там треба на Canada.ca дивитися суми. Хіба що я не знаю це для усіх хто подав декларацію до 10 березня чи тільки для громадян та постійних резидентів
-
Так, на кожного окремо, на старшу доньку, 9 років, присвоєний UCI і також Client Application Summary. На молодшу дитину - відсутній UCI та Client Application Summary.
-
Доброго дня Сьогодні до 00.00 можна подавати чи до завтра 00.00?
-
Присвоїли йому Application number, і написано що вони отримали його Application. Але немає самері, як у нас у всіх. І немає UCI.
-
Аплікацію я тепер не бачу і чомусь її самері теж не прийшло. Але номер апликацїї присвоїли. І написано що отримали її.
-
Тобто сьогодні та завтра,так?
-
Дякую
-
Хіба необхідно окремо подавати? Бо на сайті кажуть You don’t need to apply to receive the payment for the CAIP. The Canada Revenue Agency (CRA) will determine your eligibility when you file your income tax and benefit return and will send you payments if you’re entitled to them.
-
А може варто ще раз подати аплікацію на нього? Як Ви вважаєте? Дякую за відповіді!🙏
-
Підкажіть, а як правильно зазначити ступінь освіти "молодший спеціаліст" при заповнені анкети?
-
Зорієнтуйте будь ласка, а до якої галузі науки при вивченні освіти - віднести "Міжнародні відносини"? Бо як такого - нема. Зазначити, як "інше"?
-
Так у Вас у любому випадку є бакалавр. Виберіть найближче. У мене спеціаліст 5,5 роки, вказувала бакалавр, бо у них такого немає.
-
4 роки. Це був коледж. А саме ступінь "бакалавра" - отримував вже в університеті.
22 Jan 2023, 19:22
88554/123850
about an hour ago