Українська Канада
-
Зорієнтуйте будь ласка, а до якої галузі науки при вивченні освіти - віднести "Міжнародні відносини"? Бо як такого - нема. Зазначити, як "інше"?
-
Так у Вас у любому випадку є бакалавр. Виберіть найближче. У мене спеціаліст 5,5 роки, вказувала бакалавр, бо у них такого немає.
-
4 роки. Це був коледж. А саме ступінь "бакалавра" - отримував вже в університеті.
-
Це бакалавр буде скоріше. Скільки років Ви навчались у Вузі?
-
Привіт всім, можливо хтось вже робив criminal record check up з України для ПР Ви замовляли в дії і потім якось підтверджували тут? Чи в посольстві це робили? Дякую за відповідь!
-
Ні. Саме "Міжнародні відносини". А це ж дипломатія та політика.
-
Може економіка?
-
А я думаю що ви стаєте налоговим незидентом Канади коли оформлюєте СІН номер... 🤔
-
Ви вже знайшли? Теж цікавить. ☺️
-
Підкажіть будь ласка, друзі))
-
Друзі, вітаю! Не знаходжу в переліку країн, де можна здати біометрію ні Хорватіі, ні Словенії. Чи можливо в цих країнах пройти цю процедуру? Підкажіть будь ласка. Дякую
-
Доброго дня! Друзі підкажіть будь ласка хто знає, подавали заявки сімʼєю. Прийшов запит на біометрію чоловіку та жінці, а на дитину 10 років не прийшло. Запит для дитини також повинен прийти, чи діти такого віку біометрію не проходять??
-
На эти выплаты нужно было как-то регестрироваться ?
-
Біомертію здають люди з 18 до 60 років
-
Замовити повний витяг з Дії, просто перекласти і все
-
А хто шарить кліматичні приходять протягом дня різним людям у різний час чи усім в один момент?
-
ви ж можете почитати про це на сайті 🫠
-
Дякую Сподіваюсь не відмовлять через це
-
так звісно - тут як повезе можуть спитати а можуть і не спитати якшо спитають прийде лист в систему на запит доп документів
-
Якщо пройшло з подачі заяви більше 30 днів, то можна подавати ще на біометрію?
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago