Українська Канада
-
А можна залишити підмінам запит на тему? Як бути з доходами в Україні? Їх треба в Канаді оподатковувати? Чи впливає це на PR якимсь чином?
-
Вічна слава героям!
-
Ну тобто це не Путін напав а Зеленський на Україну, окей А до того ж війни не було, в 2018 всі мирно жили 🤣
-
Всі українці володіють українською, крім тих кому менше 14 на окупованих територіях, тож не треба тут драму розводити
-
Співчуття родині🥺
-
Тут правила чату є,якщо вони вам не підходять то шукайте інший чат🤷♂️
-
Спасибо за помощь украинцам....
-
1) тут українською. 2) Канада - друга країна по площі у світі, ви хочаб місто вкажіть.
-
Дякуємо, друже, що був з нами. Світла пам'ять...
-
Ось в тому то і справа, якщо не вимірювати в Україні грошима якість життя - то виявляється, що окрім як 5% податків, та непоганої сфери послуг, в усьому іншому в Україні далеко до рівня Канади
-
дякую🥲🙃
-
Вічна пам'ять Герою!
-
Вічна память Герою
-
Дякую за роботу воїн
-
Це 3 бедрум
-
Якщо мене десь хтось підганяє, я прощаюсь і розвертаюсь. Навіть на роботі! Ще ніколи не втратив нічого важливого живучи по такому принципу! Поспішиш людей насмішиш! Тому запам'ятайте якщо хтось вас підганяє і каже що "думайте швидше і платіть" ну з дуже великою вірогідністю що це шахраї!
-
тобто через якийсь термінал не вийде?
-
це вітальня + три кімнати, кухня і ванна кімната із туалетом
-
В кожного своя правда?Шо?Є обєктивна реальність🤣
-
Так якщо вона мені не подобається, треба казати, що вона прекрасна через те, що це Канада? Я завжди кажу саме те, що думаю. Повторюся, що у кожного своя історія та своя правда.
22 Jan 2023, 19:22
8869/123997
about 2 hours ago