Українська Канада
-
Я думаю так це не буде працювати, наврядчи дитина новонароджена зможе вас спосирувати чи поручитися 🤷♀️
-
Як я зрозумів, це треба щоб вони заїхали до цього часу. Власне, як і всім треба заїхати до цього часу, хто планує щось у Канаді.
-
Ахахаха, серйозно? Я просто за новинами не слідкую.
-
Ключові слова для гуглу - пригожин обшук фото у перуках Там ще купу мемів нагенерували із цього
-
@adam_rasulzade, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
До речі, підкажіть хтось, до якої години можна ще податися сьогодні?
-
Вказуйте ті, що згадаєте і подавайтеся.
-
Та з цією війною вона не пам'ятає що вчора було)) наче декілька знайшли по фото, дякую 👍
-
100% ні
-
@natalia_kindratska, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
На worldtimebuddy зручно час конвертувати
-
от взяли і весь кайф фантазії обламали 🙄
-
23:59 по Оттаві
-
@natalia_kindratska, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Не хочу
-
ми незнайомі, але дуже цікаво, шо у вас такого постійно стається, що ви стільки концертів підряд пропускаєте 😁
-
О здарова 😁 Знову мінус концерт (( У тебе памʼять як у рибки гуппі
-
Всем привет! Возможно, кто-то еще планирует или хочет попасть на концерт сегодня в Квебек 15 числа 18:00 – Lana Del Rey, не выходит по обстоятельствам. Есть два билета, отдадим дешевле! 🙏
-
Обоснуйте?
-
У чєла хоббі. Купляти квитки і віддавати дешевше
22 Jan 2023, 19:22
88764/124022
about 10 hours ago