Українська Канада
-
Доброго вечора! Маємо нову візу по куает, тому що робили новий паспорт. Знаходимось зараз не в Канаді. Плануємо летіти чи дадуть новий ворк перміт в аеропорту, згідно нової візи. Бо старий ворк перміт закінчився зі старим паспортом. Дякую наперед!
-
А я думала зараз закінчиться CUAET і все! не буде що обсуждати 😂 а тут вже друга програма появилась! Обожнюю 🥰 Канаду! Не перестаю дивуватись такій допомозі Україні і українцям 🇺🇦🤝🇨🇦
-
Дочекалися що? Проясніть , будь ласка. Тим 166к датують PR?
-
Дадуть ПР (але це ще неточно, треба дочекатись деталей ближче вересень-жовтень) тим хто має близьких родичів з ПР чи громадянством Канади 🤗
-
А тим, у кого немає? Маючі родичів і раніше можна було подаватись
-
Кого. Родичів)
-
Немає чого?
-
Сорі, не знаю, то залежить від провінції, хз які де вимоги були? В Манітобі наприклад треба було проходити через провінційну програму з родичами… А по CUAET з жовтня 2023 року ніби відразу можно на федеральний етап, але будемо бачити трошки пізніше як воно буде працювати🤷♀️
-
www.skyscanner.com.ua/transport/flights/wars/ytoa/230911/230930/?adultsv2=1&cabinclass=economy&childrenv2=&ref=home&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&qp_prevScreen=COMBINED_RESULTS Дивлюсь ще на цьому сайті,але треба дивитись кожен день коли будуть дешевше
-
підкажіть будь ласка, а зазвичай скільки часу в Канаді займає процес отримання pr (людині, хто без cuaet) ? з quaet?
-
Це ну прямо дуже все індивідуально. Один знайомий отримав ПР відразу по прильоту в Канаду. Іншому знадобилося 7.5 років. У мене процес зайняв 4.5 роки. Тут більше 100 імміграційних програм по всій Канаді, тому не треба прив'язуватися до терміну. У кожної людини тут буде своя історія. Можна готуватися до одного розвитку подій, а в останню хвилину уряд поміняє умови твоєї програми і всі твої плани підуть коту під хвіст
-
Брали через Kiwi все супер
-
Шановні, підкажіть будь-ласка. Після подання заявки із заповненням відповідної анкети, не прийшло повідомлення на пошту про прийом заявки. Почав розпитувати у небагатьох, хто також заповнював заявку - всі вони казали, що повідомлення прийшло одразу. Відсутність такої автоматичної відповіді означає, що заявка не прийнята, чи можуть бути інші причини? Дякую
-
Усім привіт, питання з приводу запрошення на вклейку візи. Біометрію здавав 30 січня і від тоді справа висить (хоч в особистому кабінеті біометрика є). У більшості знайомих запрошення на пошту прийшло через 7-15 днів, у мене ж півроку вже минуло. Хтось мав такий досвід і що порадите?
-
Доброго дня! Якщо в'їхати в Канаду після 31 березня, скільки часу можна там залишатись?