Українська Канада
-
А яка приблизно ціна оренди 1к квартири в Манітобі?
-
Доброго вечора. Чи існує пароме сполучення між Канадою та Європою? Як альтернатива по ціні якщо добиратися літаками.
-
Низький вам уклін за вашу працю!
-
Я мав на увазі 1к - однокімнатну квартиру
-
Доброго дня. Зробила помилку в анкеті, неправильно написала ім'я. Підкажіть будь ласка,куди треба написати , щоб виправити. Знаю, що питаю не перша,але не можу знайти відповідь. Заздалегідь дякую 💙💛
-
А скільки виходить інтернет? В цілому, такі ціни на ринку і є?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Ми знімаємо за 1450+інтернет та парковка
-
Зрозумів Дякую всі за відповідь!
-
Інтернет 60+tax. Квартиру можна і за 1000 знайти. Все залежить від локації та стану квартири. Ще важливі умови: багато хто з лендлордів хоче, щоб у вас вже була робота, гроші на рахунку, або ще кредит скор хочуть гарний. Можуть і за кілька місяців наперед гроші взяти. Це я вам про Вінніпег розповідаю. Звісно, що у менших городах дешевше.
-
Можна і за 1000 знайти в не найкращих районах. Інтернет мінімум 50 і вище (плюс податок)
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis #crisis #кризова
-
Ви можете не заповнювати форми RC151 або RC66 і RC66SCH, а просто передати інформацію про свій word income по телефону, але чомусь ці виплати нараховуються після отримання вашої податкової декларації за минулий рік, а не в будь-який час посеред року. Хочете точної інформації, шукайте на офіційному сайті CRA, а не у відео.
-
привіт комʼюніті) хтось пробував самостійно відправити авто в україну? чи вийде вигідніше ніж скористатися послугами компаній?
-
доброго дня!у когось была помилка с заявою на отримання 3к?
-
Я відправляла ці форми ще в 2022, але виплати все одно були нараховані тільки після подачі декларації, інформація про нарахування з’явилася десь у травні. Так що в мене інший досвід.
-
Можете підказати, як краще відправити посилку з Канади до Європи (чи України)? Якщо був такий досвід, яким сервісом користувалися, яка виходила ціна?
-
Meest
-
Я правильно розумію, що якщо не податися на новий до 31-го березня 2024, то вже неможливо буде продовжити і потрібно буде виїхати по закінченню work permit, якщо не встигнеш отримати PR¿
-
Дякую.
22 Jan 2023, 19:22
88880/123813
about 2 hours ago