Українська Канада
-
Так тількі англійська, бо вони в Оттаві і української не розуміють (
-
Дивно) Дякую
-
Дякую вам за відповідь ❤️
-
Канада скоро буде більше українською ніж канадською))
-
Потрібна ваша порада. Є у моїх знайомих питання, на яке я не знаю відповіді. Було призначено дату проходження біометрії на 21 серпня у Києві, але за документами крайній термін подання біометрії 9 серпня. Що їм порадити і як вчинити я не знаю.
-
SOS - Потрібна допомога ❗️❗️ Доброго дня спільнота ! Є тут такі у яких є подвійне громадянство і які подавались за програму cuaet по українському паспорту , але в них є діюча віза в США туристична в іншому іноземному паспорті . Що і як ви вказували стосовно на запитання про візу в США . Чи завантажували ви фотографію з візою іноземного паспорту чи ні … , а бо як ви взагалі робили… Ті хто був в подібній ситуації будь-ласка дайте коментар . Ваша відповідь душе рішуча . Дякую 🙏
-
Скажіть, якщо не встигла людина пройти біометрію? 🤔
-
Дякую вам, а де можна поглянути цю інформацію , підкажете ?
-
Березень наступного року
-
В анкеті було питання - чи є у вас громадянство іншої країни. Відповідали що є, і вказували дані усіх паспортів, а також візи і подорожі з усіх паспорті в
-
Доброго дня, підкажіть будьласка доки діє допомога для українців (3000) ? Хтось каже до кінця цього місяця , хтось каже до березня наступного року, не знаю кого слухати Дуже дякую кожному хто відгукнеться 🇺🇦❤️
-
Ви обов'язково маєте вказати наявність візи до США та відсканувати візу разом з паспортом. У будь-якому випадку Канада буде бачити цю візу, бо база в них спільна. Вже неодноразово були відмови людям, які мали відмови у США чи порушували термін перебування у США
-
@Kitman37, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю, За минулий рік були випадки вживання та поширення наркотичних речовин на всіляких зустрічах (пікніки, бари, ресторани, тощо), у тому числі і серед новоприбулих Українців. Закликаємо вас бути обережними, щодо того, з ким ви проводите дозвілля. В Канаді працює закон "вина за ассоціацією", провина, яку приписують людині не на підставі будь-яких доказів, а через її зв'язок із правопорушником. Вина за асоціацією, також відома як «конструктивне володіння», дозволяє державі порушити кримінальну справу проти особи за зберігання наркотиків, навіть якщо ця особа фактично та фізично не володіє наркотиком.Наприклад, якщо ви на вечірці, і хтось із вашої компанії має при собі заборонені речовини, і тим паче їх вживає, вас автоматично бутуь вважати причетним на підставі ціого закону. Закон про зберігання наркотиків дуже неправильно тлумачиться, оскільки вам можуть пред'явити звинувачення, навіть якщо заборонені речовини були знайдені в чужому будинку. Якщо поліція зможе довести, що ви знаєте про наркотики і певною мірою контролюєте їх, вам можуть пред'явити звинувачення і призначити покарання, аж до тюремного ув'язнення. Тому, якщо громадянин Канади, наприклад, за зберігання каннабісу вагою більше 30 грам (максимальна вага, дозволена **) може отримати щонайменше штраф, то негромадян чекає негайна депортація. За володіння важких наркотиків (кокаїн, героїн, тощо) або підозру про їх розповсюдження покарання буде жорстким. Закон поділяє наркотики на п'ять категорій або списків, причому найсуворіше покарання передбачено для осіб, у яких виявлено наркотики, що належать до перших трьох категорій. Наркотики Списку I включають вуличні наркотики, такі як героїн, кокаїн і фентаніл. До наркотиків Списку II належать синтетичні агоністи канабіноїдних рецепторів 1-го типу, їхні солі, похідні, ізомери, а також солі похідних та ізомерів. Наркотики Списку III - амфетаміни, включаючи ЛСД і чарівні гриби. Список IV включає діазепам, бензодіазепін та анаболічні стероїди. Список V містить аналоги та похідні N-феніл-4-піперидинаміну та його солей. Благаємо, будьте пильними, і оминайте людей, чи групи людей, які вживають наркотичні речовини. Всім гарного дня!
-
Робота в Монреалі манікюр 💅 !Ахтунг-Ахтунг ! Увага-Увага! В новий салон у центрі міста ( 1 вересня відкриття) шукаємо: найкрутіших майстрів манікюру 🙀 Очікування від кандидата: 1. Досвід роботи та бажання навчатися новому. 2. Основи англійської чи французької мови для комунікації з клієнтом. 3. Найщирішої посмішки на обличчі, котра зможе розтопити холодний сніг у Монреалі. Що ми пропонуємо: 1. Офіційне працевлаштування та допомога у імміграції та адаптації у Квебеці. 2. Хороша оплата вашої праці з класними додатками та бонусами за умови гарної співпраці. 3. Робота у самому серці міста з чудовою комунікацією та метро 100 метрів від салону. 4. Карʼєрний ріст та розвиток. 5. Можливість реалізуватись та рости. Якщо ти зацікавлена/ий не зволікай та надсилай повідомлення❤️ Ми чекаємо на тебе!
-
Я вчусь на сайті BBC рекомендую там на всі рівні і дочка з інтермедіейт і я з адвансом знаходимо там корисну інфу www.bbc.co.uk/learningenglish/
-
Как справляться со стрессом?
-
не дуже, товариш з січня шукав і тільки нещодавно знайшов і та контракт, лише заради канадського досвіду погодився senior позиції дивився, що нижче - ще гірше (Ванкувер)
-
QA Automation Java, які зарплатні? Можна взагалі знайти роботу? Є попит?
-
Нажаль, з досвіду товаришів - пошуки можуть тривати і 7 і більше місяців. При чому обидва senior. Працювали весь цей час у ресторані.
22 Jan 2023, 19:22
88939/123899
about 2 hours ago