Українська Канада
-
у вас якесь дивне IT)
-
ми про IT у FAANG навіть не питають
-
Взагалі ще планує їхати моя подруга. Не дружина, але з дитиною від мене (пробачте за подробиці). Вона Project Manager. Також маэ профільну управлінську освіту. Які в неї шанси на роботу. (Вона їде, бо я їду)
-
Зрозуміло :) а мене питали Простіше документи зробити з вишкою
-
мене в Польщі не питали ;)
-
Я сам лікар. Це перша причина. Друга - там є родичі. Хоча їх ще знайти треба)
-
Не в Польщі і не в Німеччині Але relevant experience теж підходить, але не всім
-
Montenegro :)
-
Так на англійській мові більшість вакансій
-
Я Вам скажу відверто, ще одна причина - моя давнішня мрія мати хатинку десь у горах на старості (Якщо доживу). І дружині і дітям свіже повітря, природа. А як внукам, то взагалі казка
-
не були, мову не знаємо (і немає бажання вчити)
-
А Німеччина? Хоча тут також націоналістів досить .
-
для нас вирішальним стало: англійська мова відсутність націоналізму (як в тій же Польщі Polska dla Polaków і тд, за невеликий час зіткнулись з цим декілька разів)
-
Це чудова новина. Підкажете, де можна подробиці про тестування дізнатись? Це що Ви мені зараз сказали - я цього не знав. Як і вона
-
Инна Панасенко, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так, розумію, німецька важка, і бажання вчити немає. 😏, я така сама
-
так я не за працю, я за життя) у державному закладі з англійською там же не дуже
-
Вельми вдячний)
-
Це точно😄
-
Привіт, підкажіть будь ласка чи хтось можливо їхав до banff national park з Калгарі Можливо знаєте де взяти перевірені тури? Поїхати машиною не варіант, оскільки немає водійських прав Наперед дякую☺️
22 Jan 2023, 19:22
88969/123900
about an hour ago