Українська Канада
-
Нехотів про це казати, але можна ще згадати «допомогу» переселенцям , у вигляді тисячі гривень на місяць. І тому самотужки виживали і робили своє життя, допоки війна не прийшла знову.
-
Моя родина також безпосередньо пережила початок війни у 2014 році, якщо це Ваша реакція на мій допис, я не ділила біженців на різні групи, згідна що світ не реагував як тепер. В мене винило питання я його задала амінам. Це наш загальний біль на все життя.
-
Так, то я як студент отримував
-
Якщо добре пам'ятаю то 420грн як працездатний
-
Чисто для FYI. У Манітобі через програму exploratory visit за підтримки КУК кілька десятків переселенців саме з Донбасу та Луганська тримали ПР протягом 2015-2022. Так, там були певні вимоги, але КУК не ділив людей ні на які сорти. Бліде того, багато людей, які подавалися, дуже добре розмовляли українською мовою.
-
Кук і зараз не ділить наче нікого, якщо українець - welcome. Шкода, що ми не знали тоді про таку можливість. Хоча, якщо там були умови типу знищене власне житло, то ми б не пройшли, бо в нас цього не було. Українська для мене рідна мова, не дивлячись на те, що я з села на кордоні з орками, а ось чоловік був на той момент повністю русифікований, бо з міста🤷♀
-
Це не вигадки - це і є спеціальна програма, тільки Канадський уряд вирішив, що їм потрібні лише родичі "своїх"...
-
Латиноамериканці та українці.... А вищевказані - керують.... Ніх..я не розуміють.... Нуль логіки та інженерного мислення - але керують!!!!
-
Приїжджають іноземці - індуси, пакуси, всі підряд... Хто працює на будовах???? Хто,???
-
Вибачте, бо наболіло,!!!
-
І дякуйте за це!!!!
-
Чомусь коли Афганці страждали від війни... Їх автоматом брали і підряд видавали PR... І всі льготи видавали... А українцям лиш workpermit.... Бояться щоб ми на велфорти посідали, але правда життя така, що українці працьовиті і працюють.... Але нам, як рабам - дозвіл на роботу....
-
Яка ще брехня, ??? Аргументуйте.... Вам надати підтвердження???
-
Шановні українці - вчіть мову, любіть себе та поважайте себе!! Вчіть мову, перекладайте дипломи і при отриманні PR вимагайте роботи по спеціальності!!!! Бо так тут і позагинаємося на цих констракшенах(((( та клінінгу,(((