Українська Канада
-
Багато з тих 60 тисяч переїхали в інші провінції, цифра стала менша, в Вінніпегу українців я в Польщі, дуже багато.
-
Цікаво. Нещодавно їздили з Манітоби у БС. Так ось я їхав виключно по знаках: 100 або 110, іноді 90. Але мене обганяли всі. Навіть блимали фарами деякі фури. У мене склалося враження, що один я дотримувався лімітів. Цікаво, чи вони щось знають? Чи дотримуються виключно там де є камери чи поліцейські пости? А на інших ділянках 120-140 це норма?
-
Доброго вечора , хто може мені допомогти , мені потрібен імміграційний консультант, дякую.
-
Так, це більше стосується Альберти та БС
-
О, я вас розумію. Там де 80 їдеш 86-87, а тебе обганяють майже всі. І ти ніяк не допетраєш, чи я дурень, чи всі інші.
-
Щодо нещодавно у Манітобі, то я читав, що там все таки водій автобуса прорахувався. Але загалом, ви праві. Тихо їдеш, далі будеш.
-
Не знаю про яку повільність ви говорите в квебеку, в межах монреалю хайвей 40 або будь-який інший, ліміт 70 встановлено, потік їде зі швидкістю 90-110 🤦🏻♂️ Щодня їзджу на роботу… Тільки я і ще пару кваків максимум нудять 70-75 км. За межами міста на хайвеях у провінції в середньому +10-20 км від ліміту
-
Я не кажу про повільність. Просто середня швидкість в Квебеку на 5 км нижче, ніж в Онтаріо. Коли їдеш своєю машиною, то це важко зрозуміти, бо я сам від настрою можу їхати 100, а через хвилину 120. На траку ти їдеш з постійною швидкістю 105 і відчуваєш загальний рух трафіку
-
Можливо, питаю в знайомих, які тут 25 років, кажуть - значить у них гроші є 🤦🏻♂️🤔 але за рік перебування тут, а бачив лише декілька разів поліцію, яка контролювала швидкість і зупиняла. Навряд чи, кваки розкидаються грошима за перевищення, на хвилинку, за це ще й поінти знімають… тобто, скоріше, це говорить про якість та вибірковість контролю