Українська Канада
-
Так, це більше стосується Альберти та БС
-
Сам такий був тут у перші тижні. Зараз їду зі швидкістю потоку. Це завжди +10-15 до ліміту
-
Ну я трак драйвер по Онтаріо-Квебек
-
Не їздять більше 120 в Онтаріо. 105 - 120 зазвичай на хайвеї. До 130 розганяють тільки там, де ліміт 110. Квебек трохи повільніший, десь 100 - 115. Це я про загальну масу
-
О, я вас розумію. Там де 80 їдеш 86-87, а тебе обганяють майже всі. І ти ніяк не допетраєш, чи я дурень, чи всі інші.
-
Але все одно тут їздять повільніше, ніж у тій же Польщі (там їхав 130 по трасі, а мене, як стоячого обходили) Ну а з культурою водіння в Україні можна навіть не намагатись порівнювати
-
У мене, як і у багатьох інших, спід лімітер встановлено на 105. Ми просто фізично не можемо набрати більше. Про індусів не знаю, там набирають і більшу швидкість. У нас ліміт на хайвеї 105, за вищу швидкість вже іде штраф
-
Щодо нещодавно у Манітобі, то я читав, що там все таки водій автобуса прорахувався. Але загалом, ви праві. Тихо їдеш, далі будеш.
-
Не знаю про яку повільність ви говорите в квебеку, в межах монреалю хайвей 40 або будь-який інший, ліміт 70 встановлено, потік їде зі швидкістю 90-110 🤦🏻♂️ Щодня їзджу на роботу… Тільки я і ще пару кваків максимум нудять 70-75 км. За межами міста на хайвеях у провінції в середньому +10-20 км від ліміту
-
Можливо, я не про те, про те що за моїми спостереженнями відсотків 70 перевищують ліміт🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
Я не кажу про повільність. Просто середня швидкість в Квебеку на 5 км нижче, ніж в Онтаріо. Коли їдеш своєю машиною, то це важко зрозуміти, бо я сам від настрою можу їхати 100, а через хвилину 120. На траку ти їдеш з постійною швидкістю 105 і відчуваєш загальний рух трафіку
-
Можливо, питаю в знайомих, які тут 25 років, кажуть - значить у них гроші є 🤦🏻♂️🤔 але за рік перебування тут, а бачив лише декілька разів поліцію, яка контролювала швидкість і зупиняла. Навряд чи, кваки розкидаються грошима за перевищення, на хвилинку, за це ще й поінти знімають… тобто, скоріше, це говорить про якість та вибірковість контролю
-
Онтаріо, як і Квебек не зупиняють на хайвеї за +20, тому це так виглядає
-
Я би сказав 90 ( у bc)
-
Є, але вони усі на waze відмічені. Є ще мобільні пересувні, але вони зазвичай у межах міста в шкільних зонах
-
пойнти це коли поліція зупинить. Якщо просто фото то там просто штраф без пойнтів бо не встановлено водія.
-
а камер нема?
-
Особливо уважним треба бути в шкільних зонах. В Манітобі обмеження 30км/год діє до 17:30. І я одного разу не подивився що ще тільки 17:22 їхав 43км і отримав штраф 180$. І я в цілому радий що тут для школярів дбають про безпеку, а так сам винен)
-
Так тут на хайвейських бордах інформація про штрафи і вони починаються з +20. Камери в місті присилають штраф за +10. Хоча, як пояснював мені один україно-канадський поліцейський, - маю право і за +1 км виписати квитанцію, якщо зупиню і настрій поганий)))
-
t.me/Zhemhug УВАГА! ШАХРАЇ! Пропонує допомогу в купівлі авіаквитків, потім вимагає робити повторні переводи коштів, начебто для підтвердження особи. Не ведіться!
22 Jan 2023, 19:22
89269/124873
11 minutes ago