Українська Канада
-
Та це вже таке. Лажа з дитячими документами і карти я вже, звісно, юзала
-
Мені в сервіс онтаріо їх видали на рік на основі листа про розгляд аплікації.
-
Мені вже видали нові. Я прийшла з усіма документами (старими рекордами і картами) з листом про розгляд аплікації і мені видали карти на рік. Сказали прийти, коли отримаю нові рекорди, вони продовжать карти до кінця дії рекордів. Я вже користувалась картами, все добре
-
Якщо ви юзали з діючим пермітами, то все ок. Ваші карти прив'язані до дати дії перміту чи віза рекордс. Якщо ви подалися на продовження пермітів, то потрібно повідомити установу, яка видає карти про це, а потім принести нові перміти чи віза рекордс. Ваші хелс карти тоді продовжать. Я думаю, якщо ви зараз спробуєте скористатися хелс картою, то її можуть не прийняти.
-
Ці дівчата допомагали мені купувати квитки для чоловіка у березні, для всієї сім'ї подруги, для мене і 3х дітей у червні і вже тут познайомилися з сім'єю, які теж летіли через Юлю, бо вона особисто купляє квитки. Мені навіть бали в aircanada нарахували за цей переліт
-
Пані Харченко, я перепрошую, а існують взагалі якісь проблеми в наш час з купівлею квитків без посередників? Дякую 🙏
-
Не треба панікувати, все буде добре і про вас не забудуть. У вас є 90 днів після закінчення рекордс на нову аплікацію, тому ви і заплатили штраф. Наслідків ніяких за це не буде і боком воно вам не вилізе у подальшому. Після подачі і сплати штрафу - ви маєте легальний статус в Канаді на період розгляду вашої заявки. Зараз розгляд справи про продовження статусу складає приблизно 153 дні, тому це може здаватися безкінечністю
-
Підкажіть будь ласка,подача на біометрію у Львів електронною адресою,як довго чекати,поки дадуть зворотній зв’язок?
-
Наскільки я знаю тільки поштою можна вже давно
-
Уже тиждень не приходить, чи можливо туди якось іншими способами записатись?
-
Мені через 5 днів прийшов лист