Українська Канада
-
Підкажіть будь ласка,подача на біометрію у Львів електронною адресою,як довго чекати,поки дадуть зворотній зв’язок?
-
Наскільки я знаю тільки поштою можна вже давно
-
Уже тиждень не приходить, чи можливо туди якось іншими способами записатись?
-
Мені через 5 днів прийшов лист
-
Дякую
-
Так
-
Повідомлення приходить теж від canada Registration?
-
Математика для дітей, недорого! Досвід викладання 8 років! Працюємо онлайн з України у зручний для Вас час! звертатись у телеграм або за телефоном 067 315 80 10, Андрій Кудлак
-
🇺🇦🌻
-
Дякую вам дуже
-
Так,зможете
-
У мене проблеми напевно були б, бо я ніколи не купувала білети самостійно, а тут одразу трансатлантичний переліт з двома пересадками. До того ж летіла я сама з 3ма маленькими дітьми, одне з яких немовля у якого закінчився безвіз,тобто вилітати ми могли лише з Польщі, ще й з моєю посередньою англійською. Я хотіла бути впевненою, що враховані всі мої обставини. До речі купували квитки мені на "позавчора", щойно отримавши паспорт з візою манюні, через 9 днів, заплатила я 2600 за 4квитка Варшава-Париж-Торонто-Саскатун, Люфтганза+Aircanada. Самостійно я такі ціни знайшла лише на одному агрегаторі, але там не дозволяли 3 дитини на 1 дорослого, у новонародженого мав бути окремий дорослий. Тож так, якщо Ви сам по собі з 1 валізкою, то мабуть проблем не має виникнути ані в купівлі ані в подорожі🤷♀
-
По різному, хтось чекає місяцями, хтось за місяц отримує, хз як вони там розглядають;) Мого чоловіка сестра отримала за місяць, а тато мій чекав 5- 6 місяців…
-
При придбанні єдиного квитка на переліт з аеропорту XYZ до Канади (навіть з декількома пересадками) Вам не потрібна віза, та не доведеться гратись з валізами. Якщо брати ОКРЕМІ квитки на кожен сегмент вашої подорожі, наприклад: Анталія - Париж, Париж - Лондон, Лондон - Торонто, то доведеться в кожному місті вильоту повноцінно реєструватись.