Українська Канада
-
Якщо на візі написано «worker” та не прийшов лист з дозволом на роботу - виходить він і не потрібен ?
-
чому? просто з судами в чужій країні страшно мати справу
-
То Вам не дуже й треба, судячи з повідомлення)
-
Чекайте, сайт час від часу барахлить. Я за це
-
Хто шось знає по темі купівлі хатини десь у лісах/горах Канади? І щоб був Інтернет
-
Якщо на візі написано «worker” та не прийшов лист з дозволом на роботу - виходить він і не потрібен ?
-
Що чекати ? Візу вже отримали
-
Або лист про відмову має прийти
-
Не знаю. Я просто чекаю лист на біометрію і надіюсь, що візовому центрі пояснять все
-
Я цього не писала ) На сайт зайшли У кабінеті ніякого листа немає Візу вже отримала і на ній написано worker тобто ми можемо не чекати більш ніякого листа ? Для офіцера , в аеропорту
-
У Вас там написано, що на сайт не можете зайти. Я ж і пишу "почекайте", проведуть тех роботи і увійдете як теща під лід
-
Так віза уже як місяць прийшла Ми вже летіти будемо через 2 тижні
-
Оу. Так.Це я не туди пальцем потрапив, здається
-
А хто може підказати агенство для подорожі за кордон з Канади?
-
Репетитор англійської мови😊 Я проводжу індивідуальні заняття з англійської мови для дорослих та дітей! 🔆 На наших заняттях завжди позитивна атмосфера. Допоможу вам позбутися страху говорити англійською та практикуватимемо базові навички, щоб ви могли використовувати англійську як конструктор. 🎁 І ще одна гарна новина - перше пробне заняття абсолютно безкоштовне! 📩 Пишіть мені в особисті повідомлення для деталей та запису на заняття.
-
+- треба щоб кота в квиток додали😅 при зворотньому напрямку
-
А ще програма працює? Можно податися на визу до Канади?
-
Як придбали сімку в Калгарі? Які треба документи, чи можна без них (препейд)? Якого оператора можете порадити?
-
Дякую
-
Головне, не забудьте в першому аеропорті Канади отримати work permit. Лист бажано теж мати, згідно умов програми, але як показує практика вони його не дивляться.
22 Jan 2023, 19:22
89427/125095
34 minutes ago