Українська Канада
-
Я приїхала по біометриї до Польщі, і вона мені закінчилась, а Польська влада видала закон, де продовжує на території Польщі всі документи, які закінчились в часі війни ( тобто ти можеш легально перебувати в працювати)
-
Як зайти в особистий кабінет IRCC? Бо після завершення CUAET , що там тепер натискати? Раніше там натискаєш «дізнатися більше про CUAET» і переходиш далі, а тепер такого немає 😐
-
Щасливої подорожі!!!
-
(9 + 7) @Tigerlend, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Він на WP написаний зверху
-
Від серця до серця))
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Привіт усім, може хто знає відповідь на податкове питання? Я працюю на фулл тайм роботі, і податок приблизно 23%, але в мене є ще дохід з ютуб каналу, який приблизний % податку потрібно буде заплатити в кінці року?
-
Якщо ваш дохід кілька тисяч в рік, то я б особисто навіть не парився із декларуванням. Якщо 10К+, то цей дохід піде до загального інкому і підніміть податкову базу.
-
Це вам податкова порахує. Так ніхто не скаже.
-
22 июля - Всемирный день мозга
-
Якщо щось треба прям зараз- валк ін, якщо на майбутнє - шукаєте сімейного і все через нього.
-
До family doctor.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я вагітна, 32й тиждень, вчора подали документи на страховку. Там сказали, що вам ок, приймуть всюди з воркпермітом і паспортом, страховка вже буде працювати. В чому питання, хочу звернутись до лікаря щодо вакцинації для себе (правець, кошлюк, дефтерія), і щоб перевірили взагалі стан після перельоту, куди йти, у walk-in clinic чи шукати одразу геніколога і намагатись потрапити до нього? Буду вдячна за поради 🙏
-
Не підкажете, чому не дає результатів ?( @weswestern Rus🇺🇦
-
Я не користувався сайтами. Пішов до ближньої клініки і там записався до фемелі лікаря.
-
За покриття не знаю, мабуть залежить від провінції
-
Health center, medical center, clinic
-
Просто в гугл карті писати family medicine ? І будь яка з клінік буде покриватися страхуванням ?
-
Це посилання не працює.. ви самі пробували його завантажити?
22 Jan 2023, 19:22
89539/123932
44 minutes ago