Українська Канада
-
До скількох років діти повинні їхати в автокріслі?
-
Залежить від провінції. Зазвичай до 8 або 9, але вже можна бустер
-
В Онтаріо до 18 кг, а потім сидіти у бустер сіт до 8 років, або 36 кг, або 145 см зріст - що буде першим
-
Хтось з Едмонтону тут є?
-
Подивиться ПП
-
Добре, головне при цій цивілізації не втратити себе і не стати як багато хто просто обʼєктом , а не субʼєктом
-
Ми їздили в 9 осіб на девʼятці і норм🙂
-
Це якесь зовсім смішне виправдання порушень закону, типу "порушував, порушую і буду порушувати щоб знали що я сам собі хазяїн" але переїхав в країну яка суворо дотримується законів Нагадує "патріотів" які типу донатять на армію і дають хабарі щоб в неї не забрали
-
Про патріотів що донатят на армію
-
Не втратити себе, насправді, легко. Якщо "себе" - це робити так, як хочеться, то це не "себе". Це означає звичайну розбещеність і бажання робити "як хочу, а не як треба". Є правила іншої країни - просто потрібно їх дотримуватись, адже не країна до Вас приїхала, а Ви до країни. І не буде стресів, і не буде негативу, штрафів і претензій зі сторони влади. От і все
-
(6 + 7) @OlegDidkovskyi, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
хто проживає в Альберті? які вимоги для отримання pr?
-
(6 + 3) @dznahar, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(10 + 1) @fbjmkhb, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Це Квебек-Сіті, Bois-de-Coulonge Park
-
Вітаємо, Hj! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаю! Дайте декілька порад, або посилань де шукати роботу в Канаді з України (є в паспорті робоча віза по програмі Cuaet) Можливо у вас є контакти, хто вам домоміг. Заздалегідь дякую
-
Так порушувати не треба. Тому я вчора два рази катався щоб усіх перевезти 😁
-
Всім доброго дня💞 Підкажіть будь ласка: 1. чи досі виплачують 3000 канадських доларів українцям які вперше прилітають до Канади? 2. чи надають житло в готелі на перший час? Відповіді пишіть будь ласка у дірект🙏
-
Всім Привіт! Шукаю майстра, котрий зможе зробити стенд в приміщенні та стінку з гіпсокартону. Пишіть в Дірект
22 Jan 2023, 19:22
89601/123911
about 2 hours ago