Українська Канада
-
Воно так не працює. Там питання не в хар-ках, а в осі. І більшість ігр іде краще на м1-м2, ніж на відновних ноутах
-
Чи можна отримати дозвіл дитині 15 років, щоб офіційно працевлаштуватись?
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка, що робити. У паспортах дітей закінчився термін діі, але вони продовжені до 2027 року. Туди ж вклеєна віза до 2027 року. Я зараз в Украіні, хочу зробити дітям нові закордонні паспорти. І тут є нюанс - ці паспорти можуть віддати назад, але анульовані, з проколами. Чи зможем вʼіхати и в Канаду з двома паспортами?
-
Так, дякую за допомогу, якраз у паспортному сервісі, сказали що без проблем можна мати 2
-
Доброго дня Підкажіть, якщо я заїду до березня 2024 року, зроблю документи і поїду в Європу - чи зможу я по цим же документам (cuaet) повернутися через деякий час назад в Канаду? Бо розглядаємо як план Б.
-
І якщо у дитини програма cuaet закінчується 20.08.2023 року, вона може заїхати з батьками після цієї дати, якщо їм на 8 років відкрили. Р. S. Новий все чекаємо, хоча виготовлений. Але ніяк не доїде в Португалію.
-
прості істини і мені здається українці більш звикли жити на те що мають, ніж люди тут (в Північній Америці), котрі наче добре заробляють але влізають в борги з яких не можуть вилізти, подобається на цю тему канал Caleb Hammer на ютубі, він там проводить "financial audit" людей що приходять до нього )
-
Якщо ця ж дитина буде вклеєна в мій закордонний паспорт - посадять?