Українська Канада
-
Серйозно?!)
-
о, це про мене) кожен день у Канаді мрію про повернення додому. Особливо після медицини та освіти..
-
Ось тут відслідковуєте? А якщо у Відень відправляю, то захожу да австрійського VFS, так?
-
Скільки часу займає вклейка візи якщо відправляю у Вену
-
Отправлял два раза в Варшаву новой почтой. 800 грн и всё ок. После вклейки выслали родственнику на адрес, а он уже мне, в Украину
-
Ніякі тоді листи розпечатувати не треба, правильно?
-
Може бути український паспорт, водійські права або будь що ,що підтверджує вашу особу( з фото).
-
Зрозуміла, дякую. Тобто, спокійно роблю новий.
-
Щоб забрати паспорта після вклейки візи, треба лиш документ (айді карточка), яка підтверджує особу? Чи треба щось розпечатати? Те що приходило на ircc кабінет
-
Друзья! Кому нужна помощь в покупке продуктов питания 🍇🥦🍞🧀🥩 обращайтесь!
-
Наскільки я пам'ятаю, то я знову створювала акаунт, бо довго не користувалась. Можливо я помиляюся або ви заходили час від часу і тому ваш акаунт працює . У всякому випадку, якщо у когось не виходить зайти, то ви можете знову зареєструватися.
-
У мене відслідковування працює по трек номеру та даті народження, без реєстрації
-
Він вам буде потрібний для відслідковування свого трек номеру
-
Ваш створений акаунт дійсний ,здається, тиждень після останнього його відвідування. Далі потрібно знову створювати новий акаунт.
-
Я замовив другий іноземний паспорт. Відправив на вклейку той який був в анкеті.
-
Доброго дня. Підскажіть, пліз, хто вже пройшов це. Отримали запрошення на вклейку візи (Original Passport Request) В IRCC кабінеті. На емейл прийшов tracking No від VFS global. Відправляти плануємо у Відень ч/з знайому. Питання таке: чи потрібен буде ще особистий кабінет у VFS? Чи можна без нього обійтись? Бо не можу зайти в нього, весь час пише неправильний пароль або логін (хоча в гугл аккаунті пароль зберігся, тобто він НЕ може бути неправильним апріорі).
-
60 процентів точно не повернуться після того як проживуть там більше 6 місяців
-
брехня
-
згодна на всі 100%
-
Дай Вам Бог здоров'я та терпіння все витримати🙏
22 Jan 2023, 19:22
8986/125154
30 minutes ago