Українська Канада
-
Скажу більше, що тут кваки можуть спеціально з тобою не говорити, якщо ти англофон
-
Всім доброго вечора. Якщо на дитину прийшов passport request, паспорт біометрія, був дійсний до вересня 2023, подовжили термін дії паспорту в консульскій установі до вересня 2028. Лист passport request дійсний 1 місяць. як краще зробити? Чи звертають вони увагу на продовження терміну дії- віза буде до вересня 2023 чи до вересня 2028 ? Дуже дякую, напишіть, можливо хтось знає як бути з таким питанням
-
Якщо ввічливо почати діалог з прохання говорити англійською, бо ви не місцевий, проблем ніколи не буває. Але так, якщо ви живете в Монреалі якийсь час і без "салютування" починаєте англійською, то можуть зробити вигляд, що не розуміють. Це щось накшталт заговорити російською років 20 тому у західноукраїнському селі ))
-
-
Всім Привіт! Запрошуємо на курси манікюру, педикюру та нарощення нігтів у місті Монреаль. Викладач: 10 років досвіду роботи та 4 роки досвіду навчання. Навчання: українською або англійською/французькою мовою. Усі матеріали включені в ціну! Після завершення навчання запевняємо роботу у нашому салоні. За деталями звертайтеся у приватні повідомлення.
-
Доброго дня Я отримав SIN number, і помилився и вписав Призвище мої мами таке саме як в батька, і тільки потім зрозумів що дуже сильно помилився и в мене питали, чи моя мама змінювала призвище, а я затупив и сказав що ні и вписав таке саме як у батька…. Дуже тупо… Я ж можу зминіти данні? Без проблемів?
-
я хочь і не мав таких проблем, але, ви можете звернутись туди знову, та рассказати за помилку
-
Вітаємо, Katy Choco! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Усім привіт! У мене питання до тих, хто подавався на програму cuaet із дитиною. Мені та чоловікові надійшов запит на паспорт, а у дитини - ні, чи має йому прийти окреме запрошення, або якщо схвалили нам, то їому автоматично? Дякую)
-
Підкажіть будь-ласка, можливо є хтось компетентний в цих справах. Чи може жінка з дитиною приїхати в Канаду по програмі CUAET до 31.03.2024, зробити всі необхідні документи (не претендуючи на допомогу), і по сімейним обставинам повернутись в Україну. А пізніше (до року часу) повернутись назад в Канаду, щоб мати змогу працювати, та вчитись? Чи буде дійсна віза, та ворк перміт? Чи пропустять в аеропорту?