Українська Канада
-
Всім Привіт! Запрошуємо на курси манікюру, педикюру та нарощення нігтів у місті Монреаль. Викладач: 10 років досвіду роботи та 4 роки досвіду навчання. Навчання: українською або англійською/французькою мовою. Усі матеріали включені в ціну! Після завершення навчання запевняємо роботу у нашому салоні. За деталями звертайтеся у приватні повідомлення.
-
Доброго дня Я отримав SIN number, і помилився и вписав Призвище мої мами таке саме як в батька, і тільки потім зрозумів що дуже сильно помилився и в мене питали, чи моя мама змінювала призвище, а я затупив и сказав що ні и вписав таке саме як у батька…. Дуже тупо… Я ж можу зминіти данні? Без проблемів?
-
я хочь і не мав таких проблем, але, ви можете звернутись туди знову, та рассказати за помилку
-
Вітаємо, Katy Choco! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Усім привіт! У мене питання до тих, хто подавався на програму cuaet із дитиною. Мені та чоловікові надійшов запит на паспорт, а у дитини - ні, чи має йому прийти окреме запрошення, або якщо схвалили нам, то їому автоматично? Дякую)
-
Підкажіть будь-ласка, можливо є хтось компетентний в цих справах. Чи може жінка з дитиною приїхати в Канаду по програмі CUAET до 31.03.2024, зробити всі необхідні документи (не претендуючи на допомогу), і по сімейним обставинам повернутись в Україну. А пізніше (до року часу) повернутись назад в Канаду, щоб мати змогу працювати, та вчитись? Чи буде дійсна віза, та ворк перміт? Чи пропустять в аеропорту?
-
Дякую)
-
В'їзд виїзд в Канаду здійснюється по дійсній візі та дійсному паспорту, Якщо віза мульті то можете вїжати та виїзжати багато разово на період дії візи
-
Навіщо так лякати людину??? Імміграційний офіцер перевіряє кожного при кожному перетині кордону. Дійсна віза не є зобовʼязанням для офіцера пропустити предʼявника через кордон. Якщо Марія встигне завчасно оформити канадські документи, то вона зможе виїхати та повернутись по терміну їх дії. Якщо існують якісь законодавчі акти, які це забороняють, прошу ознайомити.
-
Щиро дякую
-
Всім доброго дня! Маю питання на рахунок доручення для України. Я зараз на етапі легалізації в консульстві. На почті зробила money order Embassy of Ukraine, то можу я свій пакет документів відправити в Торонто? Бо на Торонто треба щоб в money order було написано Consulate General of Ukraine. Чи це не принципово що там пише в Money order і куди відправляти… Короче я заплуталась 🤪 Всім дякую заздалегідь за відповіді🙏