Українська Канада
-
Навіщо так лякати людину??? Імміграційний офіцер перевіряє кожного при кожному перетині кордону. Дійсна віза не є зобовʼязанням для офіцера пропустити предʼявника через кордон. Якщо Марія встигне завчасно оформити канадські документи, то вона зможе виїхати та повернутись по терміну їх дії. Якщо існують якісь законодавчі акти, які це забороняють, прошу ознайомити.
-
Щиро дякую
-
Всім доброго дня! Маю питання на рахунок доручення для України. Я зараз на етапі легалізації в консульстві. На почті зробила money order Embassy of Ukraine, то можу я свій пакет документів відправити в Торонто? Бо на Торонто треба щоб в money order було написано Consulate General of Ukraine. Чи це не принципово що там пише в Money order і куди відправляти… Короче я заплуталась 🤪 Всім дякую заздалегідь за відповіді🙏
-
За 8 місяців накопити на машину, квартиру…ого! ну це прям наглість, соромно 🙈 трохи за людей! Є дійсно хто потребує а є такі що і зловживають…
-
Яким чином Українець проживав 240+ днів в Готелі, якщо передбачено максимум 45? Щось дебіт з кредитом не сходится в цій новині)
-
Тимчасові заходи повинні регулюватися, бо на шию люди сидають швидко
-
Вимоги законів та правил виконуються лише там і тоді, де є за цим догляд. Як кажуть німці: довіра - це добре, але контроль - краще!»
-
Тут ще питання як місцевий уряд це регулює і дозволяє, щось в Торонто я такого не бачив. Наприклад в Шотландії Українці вже понад рік живуть в сплачених урядом хілтонах і хемптонах, з додатковим поселенням для хост родин тощо. Якщо уряд дозволяє і виділяє кошти на цю допомогу, продовжуючи утримувати Українців, то питання вже риторичне
-
Він не казав, що вже придбав))) він лише накопичує))))