Українська Канада
-
Він не казав, що вже придбав))) він лише накопичує))))
-
Можливо, але факт того що ця інформація висвітлюється на рівні міністра імміграції мʼяко кажучи так собі репутація для нашої української спільноти в Канаді…але що вже зробиш? Риторичне питання…
-
Павле, та то як у Якубовича: вгадав всі літери, але не зміг прочитати слово повністю)))
-
Але Вам ніхто не заважає казати, що Ви теж накопичуєте!!!)))
-
Сорі, не зрозуміла що саме маєте на увазі? Порушення проживання в готелях?
-
Теж пробую найти…
-
Блін і вміють люди накопичувати на машини, квартири 😂 Щось в мене пішло не так з накопичуванням😂
-
В мене інше питання, де посилання на новину і офіційне джерело? Щось взагалі не бачу, звідки ця інформація взялась
-
Я перепрошую, але будь-які порушення почались в Канаді ще до приїзду українців)))
-
Точно! Але скажу Вам по секрету 🤫, такій собі з мене накопичувач, я більше spender 🤑 ніж saver 🫣
-
Ось остання новина від готелів щодо Українців там Для деяких українських біженців, які живуть у готелях Сент-Джона, боротьба за пошук житла посилюється з наближенням кінцевого терміну, встановленого Асоціацією нових канадців. Українські біженці, які перебувають у тимчасовому житлі, у квітні отримали повідомлення про те, що у них є 45 днів, щоб знайти житло, повідомила CBC News Меган Морріс, виконавчий директор ANC. CBC News поспілкувався з двома українками, які мають виїхати до 3 серпня, але все ще не можуть знайти житло. CBC надала їм анонімність з міркувань безпеки. Обидві жінки приїхали в Сент-Джонс у грудні і відтоді жили в готелі Holiday Inn. За словами Морріса, готель Holiday Inn заповнений, і ANC хоче звільнити місце для прийому більшої кількості біженців. «Деякі люди живуть там дуже довго. Для їхньої інтеграції та доброго поселення дуже важливо, щоб вони переїхали в громаду та отримали власний дім», — сказав Морріс. ANC запускає програму проживання в сім’ї, пропонуючи 1000 доларів на місяць протягом п’яти місяців для жителів Ньюфаундленду, щоб прийняти українську сім’ю, сказав Морріс.
-
Дорахуйте вже чужі гроші і починайте накопичувати!)))
-
Добрий день! підкажіть будь ласка, може хто знає про якусь віддалену part time роботу онлайн для українців? є пару вільних годин і ноутбук, хотілося б заробити