Українська Канада
-
О, тоді так, потрібне.
-
Мені потрібно прости добавити перекладений документ?
-
Ну, вони мені про це нічого не пишуть. Потрібно просто добавити в додаткові документи в перекладі?
-
Добрий день група, хто скільки чекав на відкритий ворк перміт???? У мене ворк перміт з обмеженнями видали на новий паспорт на 3 роки. Бо ми заїжали з двома паспортами ( у старому вклеїна віза до 24 листопада 2023). І при подачі на ворк перміт без обмежень прийшов лист, що я можу працювати до 24 листопада 23 року 😱. Чому так??? Чому вони мені скоротили до строку дії старого паспорта???? Якщо в заявці я вказувала всі дані з нового.
-
Дякую
-
А скільки хто чекав на ворк перміт без обмежень???
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,відправила свій паспорт на вклейку в Оттаву,в акаунті irrc повинно змінитись статус?Бо в мене нічого не пише,так має бути ?
-
Там в анкеті був пункт про те, чт змінювали ви своє ім'я коли небудь. Якщо ви там поставили ТАК, то має бути окремий рядок для LegalNameChange документа. Якщо ви відповіли ні, то краще напевно через кризову форму подати цю зміну, та підтвердження документами
-
Я відповів - так. Але такого рядка я там не бачив! В когось ще таке було?
-
Трохи з актуального. Наявність CUAET не дає права вʼїзду в США. Перетин Українцями кордону Канада-США без візи - порушення закону, що приведе до депортації з відповідними наслідками на майбутнє.
-
Власникам канадської візи автоматично можна без візи у Мексику, наприклад. Може вони про це чули і подумали, що те саме з США ))