Українська Канада
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,відправила свій паспорт на вклейку в Оттаву,в акаунті irrc повинно змінитись статус?Бо в мене нічого не пише,так має бути ?
-
Там в анкеті був пункт про те, чт змінювали ви своє ім'я коли небудь. Якщо ви там поставили ТАК, то має бути окремий рядок для LegalNameChange документа. Якщо ви відповіли ні, то краще напевно через кризову форму подати цю зміну, та підтвердження документами
-
Я відповів - так. Але такого рядка я там не бачив! В когось ще таке було?
-
Трохи з актуального. Наявність CUAET не дає права вʼїзду в США. Перетин Українцями кордону Канада-США без візи - порушення закону, що приведе до депортації з відповідними наслідками на майбутнє.
-
Власникам канадської візи автоматично можна без візи у Мексику, наприклад. Може вони про це чули і подумали, що те саме з США ))
-
> Власникам канадської візи автоматично можна без візи у Мексику lol Віза в Мексику для українців не потрібна
-
-
В кого в Канаді народилася дитина, ви скільки чекали на свідотство про народження? Я замовив його місяць назад, на сайті пише статус complete, але мені поштою нічого не приходило