Українська Канада
-
У вас також закінчується паспорт? А ви подавались на новий ворк перміт вже на новий паспорт так як я?
-
А перший ворк перміт був виданий на 3 роки?
-
Будемо чекати, цікаво за скільки часу прийде новий.
-
Доброго дня,можливо хтось живе в Оттаві чи Калгарі і може поділитись своїм досвідом,як там з житлом на перші поки,робота чи важко знайти щось?
-
Страйк працівників cупермаркетів “Metro” в Канаді триває, 27 продуктових магазинів у Торонто закриті Кілька станцій метро в районі Великого Торонто сьогодні залишаються закритими, оскільки тисячі працівників мережі продуктових супермаркетів починають другий день страйку. “Ми не тільки не можемо дозволити собі продукти у власних магазинах, але й постійно змушені користуватися продовольчими банками” - кажуть робітники. Близько 3700 членів Unifor Local 414 пішли з роботи в суботу після того, як був відхилений колективний договір, фактично припинивший роботу 27 магазинів, де вони працюють. Серед супермаркетів, які постраждали від страйку, є супермаркети в Торонто та його передмістях, Brantford, Orangeville, Milton, Oakville, Brampton and Mississauga.
-
а які біженці в Канаді сидять на шиї в платників податків?
-
тобто конкрентно ніхто не сидить, а якісь міфічні “ті” 😃 проблема в тому, що те, що українці сплачують податки, не робить їх якимись особливими та цінними для Канади, бо кожна людина, яка працює, сплачує їх. Це є просто твоїм обов’язком.
-
Особисто мені вистачило 30 днів, але це було дуже стресово, а якщо люди не знають мови, не мають грошей і роботи, а на житло ще треба податись і бути схваленим, то логічно, що їм треба більше часу, тим паче якщо не виселяють. Бо куди іти - на вулицю бомжувати?
-
Я проживав в мотелі близько 10 днів і то було незручно