Українська Канада
-
тобто конкрентно ніхто не сидить, а якісь міфічні “ті” 😃 проблема в тому, що те, що українці сплачують податки, не робить їх якимись особливими та цінними для Канади, бо кожна людина, яка працює, сплачує їх. Це є просто твоїм обов’язком.
-
Особисто мені вистачило 30 днів, але це було дуже стресово, а якщо люди не знають мови, не мають грошей і роботи, а на житло ще треба податись і бути схваленим, то логічно, що їм треба більше часу, тим паче якщо не виселяють. Бо куди іти - на вулицю бомжувати?
-
Я проживав в мотелі близько 10 днів і то було незручно
-
Ну, якщо ви не бачили таких, то я вам заздрю. А насправді тут чимало вихідців з північної Африки та близького і не дуже сходу, які взагалі ні бельмес англійською. У них статус біженців, вони отримують допомогу, і до них не доколупуються, бо ай-яй-яй! Расизм! А от коли українці приїхали, то можна й на survival jobs гнати і на вулицю за місяць виганяти з 3000 баксів в зубах, які фіть-фіть і закінчились. Тут справа у тому, що українці якраз особливі у тому, що які-ніяк, але знають мову, а якщо не знають, то вчать. Ну й найголовніше, що українці працюють, бо ми не звикли стояти з протягнутою рукою, а працюючи ти платиш немаленькі податки. Ну і якщо помножити це на кількість новоприбулих українців, то дійсно розмір сплачених податків підлітає, тому канадській владі треба цінувати те, що українці підтримують її економіку і створювати можливості для працевлаштування і заселення у довгостроковове житло, а не закручувати гайки й перекривати повітря. Так само це стосується і українців, бо дійсно як казав Симон Петлюра "Гірше ніж москальські воші можуть бути тільки українські гниди". Якщо не можете допомогти, підтримати співвітчизників, то хоча б не критикуйте і поставтеся із зрозумінням, а не вставляйте палки в колеса, бо ми усі тут в одному човні. Не розхитуйте.
-
де я критикував співвітчизників? Я поставив конкрентне питання, і не отримав конкретної відповіді. Десь вище один з адміністраторів писав, через яке імміграційне пекло проходять ці біженці, живучи по декілька років в Європі без нормального статусу. Якщо говорити наприклад, за знання мови, то тут українці далеко не особливі і не основні знавці англійської. З такою логікою простіше за все зробити схожу програму для жителів Індії – там 100 мільйонів людей, які говорять англійською і були б раді змінити місце проживання.
-
так за це і говориться, що в першу чергу, це гуманітарна програма, а не программа для притоку низькокваліфікованої робочої сили нічого не заважало зробити умови, як в інших англомовних країнах – через спонсорство обмеженій кількості людей.