Українська Канада
-
так за це і говориться, що в першу чергу, це гуманітарна програма, а не программа для притоку низькокваліфікованої робочої сили нічого не заважало зробити умови, як в інших англомовних країнах – через спонсорство обмеженій кількості людей.
-
Добрий день. Коли ми з чоловіком оформлювали візи то зазначили провінцію Онтаріо. Але зараз збираємося до Альберти. Можна буде в аеропорту змінити провінцію коли оформлюватиму ворк перміт? У друзів які недавно поїхали в Канаду зараз виникла проблема з цим. Тільки вони в Квебек поїхали, а ворк перміт виданий для Альберти. Як нам краще поступити в цій ситуації?
-
Ми є тимчасовими резедентами в Канаді
-
За міжнародним законодавством (Женевська конвенція про статус біженців) біженцями можуть вважатися люди, яким загрожує політичне переслідування в їх країнах. Війна не є підставою для отримання статусу біженця. Також за цими ж правилами, ви повинні податись на біженство в першій країні, з якою перетнули кордон (Дублінська конвенція): “Якщо ж особа перетне кордони кількох країн і попросить притулку у країні, яка не межує з Україною, її буде депортовано до держави, кордони якої з Україною вона перетнула вперше.” Це трохи про те, чому нам не дали статус біженства в Канаді. Бо ми як мінімум не відповідаємо вимогам.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, які щеплення потрібні в Канаді для дитячого садочку?
-
привіт, підкажіть як взагалі питання з коронавірусом, я хочу летіти в канаду, чи потрібні якісь вакцини в аеропорту або вже в канаді для оформлення документів?
-
Ось календар щеплень. Що саме потрібно для садочку, я не в курсі. Але щеплення в першу чергу потрібні дитині.
-
Вже скоро приїде наш український гурт🔥 Ванкувер 2 серпня та Торонто 13 серпня Квитки можна придбати на bomond com
-
Полузрада, все такі заїде аж в 2 міста Канади: Торонто та Ванкувер, хотілось би ще Вінніпег, але що вже зробиш 🤷♀️
-
назва ж туру - не зрада)) а то так...вилетіло, можна і так гадати)))