Українська Канада
-
назва ж туру - не зрада)) а то так...вилетіло, можна і так гадати)))
-
t.me/UkrainianCanadians/172105
-
Вітаю ! Друзі , якщо комусь потрібно допомогти з записом до консульства звертайтесь в дірект )
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка я хочу зняти обмеження з ворк перміту,що мені потрібно вибрати з цього?Дякую
-
Спам
-
Велика кількість людей не може зловити вільний слот ,тому пропоную свою допомогу
-
Дякую
-
Вітаю! Пропоную онлайн-уроки з математики для ваших дітей (навчання ведеться українською мовою) через такі популярні платформи, як Zoom, Webex Meet і Google Meet, забезпечуючи гнучкість і зручність для учнів. Ви можете вибрати платформу, яка вам найбільше підходить і брати участь в інтерактивних математичних заняттях, не виходячи з дому. Завдяки індивідуальному підходу адаптую уроки до ваших конкретних потреб (чи потрібна вам допомога з математики, алгебри, геометрії) готова забезпечити цілеспрямоване навчання та підтримку. Як учитель-методист, стежу за найновішими методами та підходами до навчання. Тож запрошую у захоплюючий світ математики. Усі питання в особисті та вирушаємо у корисну подорож математичних відкриттів.
-
Доброго вечора! Я з подругою шукаємо житло на три дні в Калгарі з 28-31 серпня, чи міг би хтось нас захостити (можемо заплатити).
-
Доброго дня , спільното! Будь ласка, підкажіть по ситуації Відправила анкету 13 липня, прийшов лист для запису на біометрію. Враховуючи те, що я не зможу до кінця вересня виїхати до консульського центру на біометрію, я написала в кризову форму (пояснила, що знаходжуся в Хорватіі і маю контракт до кінця вересня, а в Хорватіі здати біометрію неможливо, наскільки я зрозуміла, і найближчий центр у Відні). Відповіді поки що немає. Щоби ви порадили , чи потрібно ще раз писати в кризову форму, чи записатися і отримати дату на біометрію , а вже потім писати в кризову форму з запитом, щоби перенесли дату на жовтень? Дуже дякую!