Українська Канада
-
Ну я собі трохи по іншому уявляла кемпінг для новоприбулих 😂 Але звичайно любий мост в Торонто підійде…
-
Свіже відео про Канаду, по змісту 😊 Канада – член «Великої сімки», 9-та за розміром ВВП економіка світу, який складає $1,64 трлн та 11-а за розміром ВВП на душу населення, випереджаючи такі країни як Німеччина, Бельгія, Швецію, Ізраїль, Австрія. Це – капіталістична економіка, заснована на нагромадженні капіталу, створенні багатства на основі взаємодії між власниками і працівниками, та засобами виробництва переважно через приватні компанії, які приносять прибутки їхнім власникам.
-
Гарна візуалізація на цю тему
-
площа міст в канаді в порівнянні з україною з однаковим населенням - десь вдвічі більша. нє вєдаю чо так, але так є
-
«Канада потерпає від гусей🪿» 😂❤️
-
Ну це якшо не цікавитись жуками, природою і тд. Ще з дитячого садка, який я не пам'ятаю, цікавлюсь жуками і всіляким, шо повзає, кусає і літає. Садок не пам'ятаю але мама каже, шо як приходила мене забирати, то шукала по території садочка окремо від всіх дітей. Бо діти тусувались і шось там робили, а я окремо жуків шукав, нірки розкопував і тд. (Сподіваюсь, я їх хоч не їв 🤮). То для мене рай де немає людей, але є природа.
-
природа кльова там
-
ой, тока