Українська Канада
-
не знаю, в нас є різні історії з приводу цього. хтось скаржиться що вимагають френч, хто говорить ламаною французькою часто отримує відповідь англійською, бо френч вчать англофони переважно, особливо бісля прйняття bill 96
-
я в новій скошіі отримую нищівні погляди від квебекців, які обурені, що я не знаю французької)) (працюю в ресторанній сфері)
-
хіба за межами Монреалю
-
в реальності, всі будуть говорити з вами англійською бо чутно що ви не квебекуа 🥲 практика лише на курсах
-
Ви маєте на увазі серед росіян, які жили на сході України? Бо ті люди, які з заходу їздили на заробітки і оселились в селах до смерті говорили українською.
-
Серед моїх канадських знайомих (провінція Манітоба )французьку в школі не вивчали за непоьрібностью її використовувати… If you don’t use it, you’ll lose it Але я згодна з вами якщо є бажання і ви для себе бачити в цьому перспективу звичайно треба вчити. За плечима знання 2-3 мов не носити… Ми молодець що вчите і другу мову, не всі мають до того здібності чи бажання🤗 Для багатьох(не всіх) наших новоприбулих хочаб англійську підтягнути на рівень 3-4 на жаль
-
Взагалі Квебек викликає багато поваги в своїх зусиллях зберегти французьку культуру - зараз вони більше схожі на Францію ніж оригінал. Був там кілька разів виключно як турист і з перших годин закохався. Для молодих людей віком до 30 (потребує уточнення) є навіть майже безкоштовні програми - типу кілька тижнів проживання з курсами французької у Квебеці.
-
Привіт. А є хтось, хто зараз робить візу у Києві для виїзду в Канаду? Питання: чи може привезти паспорт на вклейку третя особа (в моєму випадку тато)?
-
!!!Монреаль!!! Добрий день! Шукаємо моделей на відпрацювання манікюру з покриттям гель-лаком (безкоштовно)! Дати: 14.08, 16.08 Вільні години: •14.08 - 16:00, 19:00 • 16.08 - 14:00, 16:00, 19:00 Манікюр відбуватиметься під наглядом досвідченого майстра манікюру та з використанням найкращих матеріалів! Після процедури кожна модель отримає купон на знижку в 5% на манікюр та педикюр! Запрошую до співпраці!
-
В вас одноразова віза One, якби писало Multiple тоді проблем нема
-
Точно, я теж навіть не звернула уваги, то виходить вона вже всьо…