Українська Канада
-
Доброго вечора, хто знає як робити листа до підтвердження НОК для номінації Онтаріо in demand, дякую за відповідь.
-
Добрий день, прийшов email мені та дружині на вклейку візи у паспорт, доньці ще ні; У Берліні де здавали біометрію, працівник сказав що дитячий паспорт разом з дорослими відправляти треба і вклеють візи, чи це так, чи повинен бути окремий email для вклейки візи для дитини? Дякую за відповідь
-
Чому тієї зими всі так бояться? До -20° взимку було стабільно ще до кінця 90х в Україні. Зима, як зима. Трохи смішно читати усі ті панічні "дайте ланцюги на чоботи", "де взяти куртку на -50?"
-
По прильоту отримуєте Work Permit (обов‘язково перевіряєте чи внизу документу стоїть напис CUAET), на дитину отримуєте Visitor Record. В аеропорту вас зустрінуть волонтери, відвезуть у готель, де вам нададуть два тижні безкоштовного житла. За цей час зможете отримати SIN Number та Health Card прямо у готелі на ресепшені. Придбаєте номер телефону, відкриєте рахунок у банку, подасте заявку на заміну Drivers License, якщо потрібно. Коли буде рахунок в банку, подаєтесь на фінансову допомогу онлайн. Всюди можна вказувати адресу готелю, з часом зможете без проблем її замінити. За цих два тижні ви зможете уже на місці підшукати собі житло, є волонтери які допомагають із цим. Так само із роботою. Волонтери присутні при готелі, де ви будете проживати 2 тижні. Також паралельно зможете записатись на безкоштовні курси англійської мови для українців. Також у різних містах є центри допомоги українцям, де ви зможете безкоштовно отримати одяг чи інші продукти побуту
-
та по погоді то зрозуміло , а так взагалі як там життя ?) шукала на лонг терм за гроші , але розумію що треба буде десь пересидіть декілька днів щоб шукати житло вже по місцю бачити на власні очі )) там на icanhost нашла декілька людей але вони прочитали моє повідомлення і так і не відповіли🤷♀️
-
Планую іммігрувати. Вважав, що ці два міста доступні для життя. Цікавить будь-яка інформація та досвід
-
підкажіть хто у Галіфаксі ? як вам там ? у нас завтра виліт вже туди ,а я ще все вагаюсь бо буде транзіт в Торонто то міняти квитки і летіти в Калгарі чи в Галіфаксі добре ? , чи буде робота чи буде житло , бо вже всі сайти , маркетплейс все моніторю але ніяк не можу знайти житло , а в нас мала дитина 11 міс ,хвилююсь ( і як там з садочками ?
-
Добрий час доби. Хтось живе у Ванкувері чи Оттаві?
-
добрий вечір хто може підказати як отримати візу в канаду або сайт, де треба реєструватися