Українська Канада
-
Так мені і кажуть. Але чому?
-
Тому що подвійне громадянство дуже погана річ. І хоча це Ваш паспорт, оцей другий, це може не дуже добре виглядати просто з тієї сторони, що "А навіщо Вам 2 паспорта?". Схожа ситуація в мене була у Польші ще до війни. Я взяв обидва, бо їхав автобусом і всіляке може бути. Це я так подумав. На кордоні з української сторони все ок пройшло. Поляк спитав для чого мені один паспорт де трохи віз було і другий чистий. Довго довелось пояснювати. Ну можливо в тому вбачається якийсь не зовсім хороший задум. Вам потрібні зайві підозри?
-
Так законом України дозволено мати 2 закордонні паспорти. Можливо мова йде не про 2 громадянства, а про 2 закордонні паспорти
-
То там вже доктор Ингвар про Аль-Каїду з двома паспортами почав розповідати!)))
-
Ну то інша тема. Там пані за 2 закордонні спитала. Я так зрозуміла, що то просто паспорти, а не громадянства
-
Окрім цього Закон України «Про громадянство України» НЕ забороняє подвійного громадянства.
-
Дякую за пораду. Вона актуальна і для вас.
-
Людина писала про 2 закордонні паспорти, а ви розповідали про два громадянства.
-
Запрошую на заняття з АНГЛІЙСЬКОЇ мови 🤍 Онлайн-школа, найкрутіші викладачі, найкраща ціна Якщо цікаво, пишіть у особисті повідомлення 🙌🏼 У серпні діють ЗНИЖКИ❗️
-
Привіт. А є хтось, хто робить візу у Києві для виїзду в Канаду? Питання: чи може привезти паспорт на вклейку третя особа (в моєму випадку тато)?