Українська Канада
-
Запрошую на заняття з АНГЛІЙСЬКОЇ мови 🤍 Онлайн-школа, найкрутіші викладачі, найкраща ціна Якщо цікаво, пишіть у особисті повідомлення 🙌🏼 У серпні діють ЗНИЖКИ❗️
-
Привіт. А є хтось, хто робить візу у Києві для виїзду в Канаду? Питання: чи може привезти паспорт на вклейку третя особа (в моєму випадку тато)?
-
Пане, мені не подобається з вами розмова) мені ваші поради не доречні та тон діалогу не підходить під мої уявлення про адекватну комунікацію. Я просто розвернула до вас зеркально непрошену пораду. На все добре. Не хочете зустрічні поради - не роздавайте свої
-
Ну так показуйте один, той в якому діюча віза. Просто показують два паспорти якщо є діюча віза в недійсному паспорті + новий вже дійсний паспорт. Нема сенсу давати два паспорти якщо у вас все Ок з в’їзними документами.
-
З обома можна летіти, я прилетіла з двома українськими біометричними паспортами
-
Звичайно що не пустий зібралась показувати, питання було в іншому
-
Фух
-
Так
-
Закордонними?
-
Доброго вечора , може у когось залишилося або хтось знає , мені потрібна форма IMM 1436 -1438
-
Цікавий ви. Дали некоректну відповідь на питання і роздавали непрошені поради, а дорослий тут ви. Сміх та й годі. Ставлю 10 баксів, що друге громадянство у вас кацапське