Українська Канада
-
та по погоді то зрозуміло , а так взагалі як там життя ?) шукала на лонг терм за гроші , але розумію що треба буде десь пересидіть декілька днів щоб шукати житло вже по місцю бачити на власні очі )) там на icanhost нашла декілька людей але вони прочитали моє повідомлення і так і не відповіли🤷♀️
-
Планую іммігрувати. Вважав, що ці два міста доступні для життя. Цікавить будь-яка інформація та досвід
-
підкажіть хто у Галіфаксі ? як вам там ? у нас завтра виліт вже туди ,а я ще все вагаюсь бо буде транзіт в Торонто то міняти квитки і летіти в Калгарі чи в Галіфаксі добре ? , чи буде робота чи буде житло , бо вже всі сайти , маркетплейс все моніторю але ніяк не можу знайти житло , а в нас мала дитина 11 міс ,хвилююсь ( і як там з садочками ?
-
Добрий час доби. Хтось живе у Ванкувері чи Оттаві?
-
добрий вечір хто може підказати як отримати візу в канаду або сайт, де треба реєструватися
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи хтось відправляв свій паспорт з вклеєною візою з паспортами дітей якщо для них ще неприйшло запрошення на вклейку.
-
Якщо ви це робили з сайту , vfs Lviv , то тільки там і запишуть А якщо з іншої країни , то напис Lviv , не допоможе )))
-
Я думаю, що нічого страшного Там тільки до Львова можливо записатися Якщо шо, то через пару тижнів з іншої пошти ще раз відправите вже з уточненням про Львів
-
Я тому і перепитала))