Українська Канада
-
Всім привіт. Чи можна шукати роботу після мед огляд в Канаді коли чекаєш на новий wp?
-
загалом по цій пошті тільки в Україні і можна записатись, центр у Києві закритий, переходив на VAC інших країн, там трохи інші сайти
-
Якщо ви це робили з сайту , vfs Lviv , то тільки там і запишуть А якщо з іншої країни , то напис Lviv , не допоможе )))
-
А які документи берете з собою
-
Я думаю, що нічого страшного Там тільки до Львова можливо записатися Якщо шо, то через пару тижнів з іншої пошти ще раз відправите вже з уточненням про Львів
-
Я тому і перепитала))
-
а я щойно відправив і зрозумів що ніде не вказав Lviv 😅👌
-
Доброго вечора. Можливо хтось здавав паспорт на вклейку у Стокгольмі?Чи можна особисто принести,і чи потрібно попередньо записуватись?
-
Дякую дуже за допомогу
-
А там тільки до Львова напевно можливо записатися За інші країни не знаю Я писав це у темі листа «Biometric collection appointment VAC Lviv / Записатися на прийом біометричних даних»
-
Їду туди звраз) так
-
Чи можна зараз здати біометрію у Кракові?
-
І вийшло саме у те місце, про яке ви писали? Чи в іншу країну?
-
Відповідь десь півтора тижня чекав
-
Дякую, спробую!
-
canada_registration@vfshelpline.com
-
дякую за допомогу!
-
Ні, ваш мейл На який вони вам надішлють потім запрошення Тобто для кожної людини можна кожний свій мейл писати
-
А на яку адресу ви писали?
-
ще помучу вас, трохи з вашого дозволу, а 'Contact information – Cell phone number and email ID.' Email ID мається на увазі просто ваш мейл чи приставка ID означає який реєстраційний десь мейл?
22 Jan 2023, 19:22
9074/123723
12 minutes ago