Українська Канада
-
І що, люди живуть, влітку красиво, я жив в Вроцлаві наприклад, но нічим не кращий, по населенню майже однаково, в Ризі був, там в декількох місцях красиво, більше там не має на що дивитися, Львів наприклад, набагато красивіший, ні, тут просто обіс…. Канаду повністю, уряд такий шанс дав українцям, но думають даремно, всі хотіли жити як на Мальдівах з зарплатою в 4000$, соромно просто за таких українців. Скрільзь позорять націю.
-
Можно подумати тут всі «городскіє» 😂 Мені підходе село, хоча народилась і виросла в великому місті;) не люблю великі міста 🤗 кожному своє…
-
Пишусь за Америку знавці, що можна порівняти з 70и …, ніби-то пожили в 70-х там і об’їздили всі штати! Я не зна на що люди сподіваються, і що очікують. Категорія, яка не настроюється вчити мову, працювати на повну, можливо і 2 роботи мати, щоб чогось досягнути. Просто так нічого не буде. Не погуляти сюди! Тому, я б не радила дивитись на міста, а визначитись де буде легше адаптуватись, вивчитись і влаштуватись на роботу. Далі життя покаже. Бажаю всім гарного вирішення. Зверніть увагу на соціум! Він перфектний! Не буду казати за інші держави. Є з чим порівняти. Якщо, звичайно, є розуміння. Так і у всьому. Придивіться до більш суттєвих речей. Всім гарного дня. Удачі!
-
Дякую.
-
Який жах. Що ви хотіли???
-
А де у нас в Украiнi таке смт?
-
А якщо отримуєш соціальну допомогу від на дитину в Україні?