Українська Канада
-
Краде безбожно. (Очікую оце ось "агент кремля, рука, нога, валіза Путіна І тд. Звик вже)
-
По сивочолому гетьману - йди в Гугл. З приводу доказів, то достатньо загугдити вартість одиниці придбаного і співставити з вартістю, яку Притула заявляв. І все. Для більшої наочності достатньо перевірити вартість доставки. Все співставити і стане зрозуміло
-
Шапочка це про НЛО. А я кажу про вартості. Які ніхто не ховає
-
Так так,ідіть шапочку з фольги поміняйте.
-
Ну я ж кажу - це все на поверхні.
-
Куліїв?
-
Rus🇺🇦 хоче кікнути @Ingvar_konge з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Для чого тоді ви свої припущення пишете?Просто аби пукнути в калюжу?😅
-
Мені не потрібно щось доводити. Для чого? Який сенс?
-
Дядько, я маю захищену дисертацію, написану не завдяки, а наперекір керівництву університету. Також маю кілька друкованих робіт. Я з корупцією стикався достатньо, щоб розуміти, як це робиться.
-
Ну то якщо ви заявляєте це,то самі і надавайте докази,а не в гугл посилайте.Ви бачу не дуже розумієте ринкової економіки,тому дискусії у нас не вийде.
-
так група про Канаду, а не про обговорення та обмін думок про те, який фонд поганий, а який ні. Вище вже було декілька дискурсій про фонд Притули
-
Бо тут кошти нікуди ніхто не може вкрасти. Я просто кілька суботу на місяць приймаю безкоштовно.
-
Я перебуваю на програмі про надання волонтерської допомоги дітям. Цього достатньо
-
Якщо щоб бути видаленим із каналу достатньо мати іншу точку зору, то який сенс тоді взагалі у спільноті? Кайдашева сім'я просто у великому форматі.
-
донатьте на ПЖ тоді і все буде ок
-
Ну просвіти)
-
Не для обговорення.
-
так це ж ти відписав перший і підняв цю тему
22 Jan 2023, 19:22
90800/125252
about 3 hours ago