Українська Канада
-
Доброго дня, у кого був случай що коли в Німеччині подавався на біженство а потім відказувався і вони паспорт не повертають, а людина хоче летіти в Канаду, вони кажуть а ми відправим ваш паспорт в той аеропорт звідки будете вилітати, купіть білет прийдіть нам покажіть, і в той день коли ви будете вилітати треба піти в міліцію Аеропорта і вони дадуть вам паспорт, чи це 100% що вони дадуть при вильоту чи ні, хтось стикався з таким?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка скільки зберігається анкета на сайті? Справа в тому що я отримала візу у лютому, але чоловік ще ні … І я не можу зайти в акаунт по посиланню у листі (( Чи могли видалити анкету ? Дякую за відповідь
-
Вибачте не зрозуміла (( аплікація … Це звернення у якому розділі сайту ??Просто у підтримку написати ?
-
Дякую за відповідь 🙏🏻
-
Дякую за відповідь
-
Чесно кажучи я також уявлення немаю як Українські урядовці і саме суспільство буде вирішувати демографічну кризу. Вона була і до війни, а тепер з витоком людей все стало набагато гірше. Що до мене, то після переїзду до Канади(Вінніпег), бажання повертатися майже немає. Тільки іноді з'являються думки про те що там моя батьківщина, культурна близькість та і в цілому місце де в мене найбільше юридичних прав. Але кожного разу я згадую як все було насправді, наприклад таж сама корупція яка проїла всі слої населення, від політичних еліт, до звичайного студента який платить за сесію, прийом у лікаря де всі вже знають як це працює, і звичайного водія який не хоче платити штраф, але краще заплатить хабаря. Де майже кожний ухиляється від оплати податків, знову, від малого до великого. І це все в сумі сильно дискредитує суспільство. Тому я думаю, багато з наших які також розуміючи це все не будуть повертатися. До поки в країні дійсно не відбудуться якісь зміни.
-
Ви в 90х чи 00х виїхали? Я от взагалі не стикався з корупцією за останній років 10.
-
Та нормально все буде зп високі стануть, не мають інтереси держави бути вищі за інтереси окремої людини
-
Ну я ПДР не порушував, лише по камерам штрафи платив в Дії, в Дії ж і податки платив. Більше відносин з країною не було.😆
-
дуже мало що можна зробити щоб кардинально змінити демогр. ситуацію. можливо ми зараз дивимось на те як одна фаза переходить в іншу: 1. Заперечення (зараз війна закінчиться і всі повернуться) 2. Злість - покарання тим хто виїхав, заборона на виїзд після війни) - ми зараз тут Потім мабуть будуть торг, депресія і прийняття, на останніх фазах може будуть якісь трохи адекватні речі типу «амністія тим хто виїхав незалежно від того як» і тд.
-
Краше зробити новий паспорт та не гадати. Це 2-3 місяця, я б не ризикував по тій схемі А де віза? У тому що забрали? Не треба казати що до Канади рушаєте, достатньо в Україну і мають віддати документи. Все чого їм треба - знати що не пішли з паспортом у нелегали, такий собі контроль.
-
допоможiть будь ласка розiбратись iз питанням: заiжджаючи в нове мiсце проживання платиш за перший та останнiй ( дванадцятий ) мiсяць, якщо виiзжджаєш ранiше, наприклад через 6 мiсяцiв, то ти можеш запросити повернення за останнiй мiсяць чи воно згорає?