Українська Канада
-
Вітаю, буду у Ванкувері 8.08 о 14:55, хтось може будь ласка зустріти і допомогти в аеропорті
-
Що саме не однозначно? Написано що ті, хто не заїде в Канаду до березня 2024 не зможе отримувати допомогу та бенефіти, зназначені програмою CUAET. В описі програми чорним по білому написано, що це саме туди входить.
-
За CUAET було прийнято понад 1 млн 186 тисяч заявок, з яких обробили понад 800 тисяч. Але по факту за весь час в Канаду приїхало тільки 171 тисяча Українців. Питання, який сенс сподиватися, що щось продовжать?
-
Гарне відео на тему відношення до Українців, що виїхали за кордон.
-
Всім привіт. З 1 вересня здається кімната в бейсменті в Етобіко. Велика з великими вікнами. Чисто та охайно. +14168735155 Наталья
-
з такими цінами на авіа білети, я повертатися не буду точно)
-
Сама ідея може і не діч, але озвучувати її зараз - за межами здорового глузду. Ідеального варіанту все одно не знайти. За будь-яким рішенням будуть стояти тисячі зруйнованих сімей та зламаних доль. Чи багато одружених жінок, які відкрили нове життя в Канаді, наприклад, будуть чекати на своїх чоловіків до кінця війни, та потім ще 3 роки після неї? Отож. Це вже будуть чужі один одному люди навіть на психо-емоційному стані