Українська Канада
-
з такими цінами на авіа білети, я повертатися не буду точно)
-
Сама ідея може і не діч, але озвучувати її зараз - за межами здорового глузду. Ідеального варіанту все одно не знайти. За будь-яким рішенням будуть стояти тисячі зруйнованих сімей та зламаних доль. Чи багато одружених жінок, які відкрили нове життя в Канаді, наприклад, будуть чекати на своїх чоловіків до кінця війни, та потім ще 3 роки після неї? Отож. Це вже будуть чужі один одному люди навіть на психо-емоційному стані
-
Добрый день . Есть 4- ре спонсора в Сша сейчас🇺🇸 без предоплаты , кому интересно , пишите в личку ! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
-
Добрый день . Есть 4- ре спонсора в Сша сейчас🇺🇸 без предоплаты , кому интересно , пишите в личку ! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
-
Добрий день . Маемо 4- ре спонсора до Сша зараз🇺🇸 без передоплати , кому цiКаво, пишiть у приват! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
-
Всем привет! Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
-
Мені треба порада куди звіртатися або що робити. Мій брат зараз на нулі, я подав від його ім'я анкету на CUAET, надійшов запит на біометрию. Згідно з запитом її потрібно пройти до 14 серпня, VFS забукали на 5 вересня у Київі. У Львів йому буде важче поїхати, тому Київ. Я два тижні тому заповнив форму на сайті для термінового зв`язку для програми CUAET з запитом на продовження терміну, але досі не отримав відповіді. Часу вже залишилось обмаль. Може хтось мав такий досвід та може щось порадити?
-
Всім привіт. З 1 вересня здається кімната в бейсменті в Етобіко. Велика з великими вікнами. Чисто та охайно. Ціна 1100. +14168735155 Наталья