Українська Канада
-
Дуже нагадуєш мені російську столичну мразоту.
-
В Україні вони просто скоріше вмирають, можна навіть згадати мафії які кришують всіх жебраків у всіх містах(!). Волонтери які намагалися в старі часи якось допомагати вийти з цього замкнутого кола безхатченкам, вони тех залякуються, або навіть бувають вбиті
-
Харашо стало при Сталінє! В лагеря посаділ всєх! Теперь в маасквє красіва
-
Так і є, як і Ізраїль👍
-
Я вже не вперший раз помічаю, що нашим громадянам притаманно обирати країни по фасадам будівель в їх столицях, а не вартості/безпеці життя.
-
Об’єднані Арабські Емірати тимчасово призупинили безвізовий режим для громадян України, повідомило посольство Києва в арабській державі Перської затоки, в той час як тисячі людей тікають від війни в Україні. "Я вважаю це насправді злочином з боку цієї країни (ОАЕ), якщо вони не пускають українців в країну прямо зараз і вимагають візи. Як вони повинні отримати візу в цей момент, це неможливо", - сказала вона, розплакавшись на вулиці. Український павільйон на всесвітній виставці Dubai Expo. ОАЕ, які зайняли нейтральну позицію в конфлікті та закликали до припинення вогню та дипломатії, заявили в середу, що нададуть допомогу цивільним особам в Україні на суму 5 мільйонів доларів, повідомляють державні ЗМІ.
-
На галєру, айтіраби!!! )))) Права людини це не про вас))))
-
Пахарашела мааасква прі сабянінє
-
Столичним паразитами дуже зручна монархія, чи якись інший експлуататорський режим можна сільських поексплатувати за 3 копійки. Але всім апологетам привілей буде цікаво подивитись на соціальні вибухи (революції, повстання, війни) та їх наслідки та порівняти з насправді вільними країнами через років 20