Українська Канада
-
Безпечна для кого? Якщо ви білий гетеросексуальний чоловік (не жінка) який сповідує іслам та має гроші - то звісно найкраще місце. Але про те, як навіть ті ж мусульмани живуть у провінціях ОАЄ ніхто не говорить, знову таки, хмарочоси все по домашньому)
-
-
бути туристом/гуляти деякий час/короткостроково (рік-два) бути в країні та жити постійно - це зовсім різні речі
-
коли не стикаєшся із тонкощами життя у певній країні - згождусь, що вільні країни виглядають дуже дивно с першого погляду...а такі авторитарні країни - майже раєм...той же Сінгапур із його економічним чудом та взагалі без будь-якої свободи думки (вже не кажу про слова та дії)... навіть Україна може показатись кращою, ніж є)
-
Пропоную у тих хто ниє як все погано, забирати додаткові податки, та на ті кошти домівки для безхатченків
-
вам здається перехрестіться актуально навіть після вашого редагування повідомлення
-
Авжеж це не норма. Але що ви думаєте про розвиток відносин нашої країни наприклад з Саудовською Аравією? Ця країна навіть більш жорстока ніж Емірати. Чи лише ми, прості громадяни, повинні уникати відносин с такими країнами? Наприклад, якщо пропонують гарний контракт?
-
Так, воно ж так і пишеться, що вбивство замовлено Трюдо 🙂 Я не кажу, що вбиства мають бути замовлені владою, я кажу що вбити в країні можуть за іншу точку зору. Навіть коли проїздив поруч з гей парадом так якісь три тьоті закривали собою від людей та шпиняли чєла який прийшов з плакатом за традиційні сімейні цінності та з іконою
-
Правильно, ніякої свободи ворогам свободи
-
Дружити з чортами - попадати до пекла
-
За СА не скажу, не жила там, але таки ж складні відносини у Канади с Китаєм і канадці зовсім не цураються там заробляти великі гроші. Тому я не дуже розумію що Ви намагаєтесь донести. Кожна людина робить вибір, я обрала Канаду заради свободи та прав людини, але зрозуміло чому комусь подобаються Емірати. Мій сусід тут щось довбить и не дає спати ночами, в якісь країнах він би вже сидів
-
Вітаємо, Алина! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Що таке традиційні цінності, не дуже зрозуміло? Традиційні для кого?