Українська Канада
-
Знайомі прибули до Канади, побули 3 місяці, поїхали до США по U4U у вересні 2022. У травні 2023 повернулися до Канади, щоб все таки тут отримати ПР. США не сподобалося, жили в Далласі. Двоє ІТшники, якщо що. Зарплати в кожного $100К+ в американських доларах.
-
Моя особиста думка така. Є люди які думають та планують свої кроки. Та є інші. І не важливо куди вони їдуть. Канада має зрозумілі та реальні шляхи до імміграції. Це головне. Все інше другорядне для тих хто приїхав надовго. Як ми. Не знаю вашої мети, можливо ви інше профілювання робите...
-
Привіт усім , Трошки Атлантичної Канади та її вайбу😉 youtu.be/ZCUVMswYl-g
-
одновременно удерживайте кнопку уменьшения громкости + кнопку питания, пока экран не замигает.
-
До того як отримаєте канадській паспорт, звикнете до Канади і вже нікуди не схочете їхати 🤗 Згадаєте мої слова пізніше;)
-
В петиції говориться про громадян та жителів ( resident) Канади - тобто якщо ви перебуваєте фізично в Канаді , то ви є жителі і можете підписати петицію. Будь ласка, підписуйте! Це важливо!!!!🇺🇦🤝🇨🇦 «We, the undersigned, citizens and residents of Canada, call upon the Government of Canada to issue an order…»
-
Шановні Українці, За допомогою юриста та члена парламенту Пітера Джуліана кілька сімей з України запустили петицію, щоб закликати уряд Канади видати наказ про включення Російської Федерації до списку іноземних держав, які підтримують тероризм. Щиро сподіваємося, що ви не пройдете повз і поставите свій підпис. Через два тижні зібрано досить мало голосів, залишилося ще два тижні і петицію можуть закрити, якщо люди не реагуватимуть. Для ініціювання цієї петиції були залучені впливові люди, і ми віримо, що, маючи рішучість, ми разом зможемо вплинути на уряд Канади. petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 Єднаймося!
-
Да і візи росіянам Канада не перестала видавати, напроти, в Оттаві російське посольство квітне на кількість росіян там щоденно. Гроші не пахнуть.
-
Це тільки перша зима, далі буде легше… будете ще в кроксах по снігу ходити 😂 як канадці;) Я сміялась зі своїх тої зими що вони так закутуються перед тим як іти на вулицю 🥶я вже за 13 зим адаптувалася, мені постійно жарко;) ну і звичайно наявність авто полегшує життя. Пофіг скільки там градусів на вулиці;) Мені не стільки холодно як довго деколи в Манітобі може бути 7-8 міс 😬