Українська Канада
-
Привіт усім , Трошки Атлантичної Канади та її вайбу😉 youtu.be/ZCUVMswYl-g
-
одновременно удерживайте кнопку уменьшения громкости + кнопку питания, пока экран не замигает.
-
До того як отримаєте канадській паспорт, звикнете до Канади і вже нікуди не схочете їхати 🤗 Згадаєте мої слова пізніше;)
-
В петиції говориться про громадян та жителів ( resident) Канади - тобто якщо ви перебуваєте фізично в Канаді , то ви є жителі і можете підписати петицію. Будь ласка, підписуйте! Це важливо!!!!🇺🇦🤝🇨🇦 «We, the undersigned, citizens and residents of Canada, call upon the Government of Canada to issue an order…»
-
Шановні Українці, За допомогою юриста та члена парламенту Пітера Джуліана кілька сімей з України запустили петицію, щоб закликати уряд Канади видати наказ про включення Російської Федерації до списку іноземних держав, які підтримують тероризм. Щиро сподіваємося, що ви не пройдете повз і поставите свій підпис. Через два тижні зібрано досить мало голосів, залишилося ще два тижні і петицію можуть закрити, якщо люди не реагуватимуть. Для ініціювання цієї петиції були залучені впливові люди, і ми віримо, що, маючи рішучість, ми разом зможемо вплинути на уряд Канади. petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 Єднаймося!
-
Да і візи росіянам Канада не перестала видавати, напроти, в Оттаві російське посольство квітне на кількість росіян там щоденно. Гроші не пахнуть.
-
Це тільки перша зима, далі буде легше… будете ще в кроксах по снігу ходити 😂 як канадці;) Я сміялась зі своїх тої зими що вони так закутуються перед тим як іти на вулицю 🥶я вже за 13 зим адаптувалася, мені постійно жарко;) ну і звичайно наявність авто полегшує життя. Пофіг скільки там градусів на вулиці;) Мені не стільки холодно як довго деколи в Манітобі може бути 7-8 міс 😬
-
Welcome to Canada 🇨🇦 Це ж північна країна;)
-
+35 в Манітобі майже все літо, і я просто вмираю від тої жаріщі 🥵