Українська Канада
-
Може, хтось підкаже. Хто летів до Канади через Монреаль, скільки часу зайняло спілкування з офіцером? Дякую за відповідь 🙌
-
Двох не можна. По одному Можна ще , через електронну пошту спробувати
-
дякую за інфу
-
Хочеться просто вже знати перевірені групи, бо на жаль багато інформації, яка геть не відповідає дійсності 😅
-
Я чув що зараз запис на біо у Львові по іншому працює,не на сайті реєструватись треба,а якось на пошту відправити свої данні,і вам повиннен прийти лист з запршенням.Але от адреси мейлу не знаю може хтось інший підкаже
-
Скажіть будь ласка, чи можливо на сайті VFS (при записі на біометрію у львові) додати двох заявників? при додачі другого вибило помилку, що число заявників уже перевищено і сайт ліг
-
Дякую)
-
Підскажіть будь - ласка, де можна знайти актуальну інформацію про провінцію Альберта, умови для емігрантів. Можливі якісь групи, чати чи відеоканали, буду дуже вдячна😊
-
@banofbot
-
Так Можна не одразу
-
Тоді отдражу ж треба їхати в дюссельдорф?
-
Четвертий лист , з текстом ready for collection, говорить про те , що можна забирати
-
Так
-
Є такі хто чекає більше 3х місяців на рішення по візі після біометрії в Варшаві...
-
Листи від vfs на пошту , про переміщення паспорта приходили ?
-
Після чого? Нам прийшли листи «Final decision“
-
Так
-
я теж купляла квиток через kiwi, це означає що онлайн-реєстрації на рейс немає, вас зареєструють в аеропорті
-
Можете отримати дозвіл Про це є інформація на урядовому сайті В розділі , cuaet
-
Тоді ми повинні самі забрати наші паспорти в дюссельдорфі?
22 Jan 2023, 19:22
9106/123813
about 2 hours ago